Naar de navigatie Naar de inhoud

Bevoegdheden aanpassen

Wat mag een ander met uw rekeningen?

Heeft u anderen bevoegdheden gegeven op een of meerdere van uw rekeningen via Internet Bankieren? Deze personen kunnen dan ook via een mobiele telefoon diezelfde rekening(en) zien en betalingen doen. Dit kunnen zij doen via de Mobiel Bankieren app. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u de bevoegdheden aanpassen. Hoe u dit doet, leest u in de instructie.

 

Toelichting bevoegdheden instellen

Vindt u het goed dat de bevoegde persoon dezelfde informatie ziet in de Mobiel Bankieren app als in Internet Bankieren staat?

Dan hoeft u niets te doen.

Wilt u bekijken welke bevoegdheden u precies heeft gegeven? Of wilt u deze aanpassen?

Lees de instructie hoe u bekijkt welke bevoegdheden u hebt gegeven en hoe u deze aanpast.

Wilt u dat de bevoegde persoon alleen via Internet Bankieren bevoegdheden heeft op uw rekeningen en niet via Mobiel Bankieren?

Neem dan contact met ons op via , 24 uur per dag, 7 dagen per week). Dan helpen wij u graag verder.

Wilt u iets aanpassen aan de bevoegdheden die u heeft gegeven? Bijvoorbeeld alleen de bevoegdheid om een rekening te bekijken, maar niet om betalingen te doen?

Lees de instructie u hoe u deze bevoegdheden kunt aanpassen. Of kom langs op een kantoor bij u in de buurt. Dan helpen wij u graag verder.

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Weet u precies wat u besteedt?

Meer controle op uw geld met Grip

Met Grip weet je precies wat je per maand aan koffie uitgeeft

Een kop koffie to go, een lunch in de stad of een extra zak chips in uw boodschappenmand. Naast uw vaste lasten kunnen de kosten van kleine uitgaven snel oplopen. Met de Grip app weet u precies waar uw geld naartoe gaat en houdt u de controle.