Naar de navigatie Naar de inhoud

Binnenkort beschikbaar: Thema Beleggen

Thema Beleggen

Keuze uit 7 actuele thema’s

Beleggen waar u in gelooft

  • (Zelf) beleggen in themafondsen

  • Fondsselectie door onze beleggingsexperts
  • Informatie over actuele thema's via de app

Waarom beleggen in een thema

Robots, zelfrijdende auto’s, veranderingen in gezondheidszorg, waterschaarste of duurzaamheid. Dit zijn actuele onderwerpen die volop in ontwikkeling zijn. Met de Thema Beleggen app van ABN AMRO kunt u beleggen in verschillende thema’s. Per thema krijgt u informatie over de ontwikkelingen zodat u weet wat er speelt. Op deze manier kiest u bewust voor beleggen in een onderwerp waar u in gelooft.

Informatie in de app Thema Beleggen

In onze gratis app leest u alles over de actuele thema’s Biotechnologie, Connected World, Duurzame energie, Duurzaam ondernemen, Gezondheidszorg, Opkomende markten en Water. U krijgt de relevante fondsinformatie en een overzicht van de door ons geselecteerde beleggingsfondsen per thema. Per fonds ziet u wat de kosten, risico’s en rendementen zijn. Zo kunt u eenvoudig kiezen. 

Voordelen van Thema Beleggen

icon experts

Thema's volgen

Volg de ontwikkelingen en beleggingskansen van de thema's. Experts delen nieuwsberichten en ontwikkelingen in de app. Zo blijft u op de hoogte.

icon kwalitatief

Fondsenaanbod

Per thema is een aantal actief en passief beheerde beleggingsfondsen voor u geselecteerd. Deze fondsen worden dagelijks beheerd door thema-experts.

icon mobile

Eenvoudig aankopen

De door u geselecteerde beleggingsfondsen koopt u eenvoudig aan via Mobiel Bankieren met een Zelf Beleggen-rekening.

Hoe gaat Thema Beleggen werken?

Koop themafondsen via de app met een Zelf Beleggen-rekening en u houdt deze bij via Mobiel- of Internetbankieren. In- en uitstappen kan wanneer u wilt.

step1 Download de app Thema Beleggen wanneer deze beschikbaar is

step2 Krijg actuele inzichten van experts over toonaangevende beleggingsthema’s en bekijk de fondsen

step3 Lees alle informatie over een beleggingsfonds zoals rendement, kosten en risico's

step4 Koop eenvoudig een beleggingsfonds met de directe link naar Mobiel Bankieren (vanaf versie 10.14)

step5 Nog geen Zelf Beleggen-rekening, maar wel klant bij ABN AMRO? Vraag nu Zelf Beleggen aan.

Beleggen brengt risico's met zich mee

Beleggen doet u met geld dat u over heeft, naast de buffer voor onvoorziene uitgaven. Thema Beleggen richt zich op thema’s en themafondsen beleggen alleen in aandelen. Dit gaat samen met een hoger risicoprofiel en is er minder risicospreiding. Beleggen kan interessant zijn maar brengt risico's met zich mee. U kunt een deel van uw inleg verliezen.

Lees meer over de risico's van beleggen

Kosten

De app is binnenkort gratis te downloaden in de Appstore en Google Play store. Voor de aan- en verkoop van beleggingsfondsen betaalt u de kosten die horen bij Zelf Beleggen. De kosten per beleggingsfonds vindt u onder de fondsomschrijving in de app.


Bekijk de kosten

Nog geen Zelf Beleggen-rekening?

Met een ABN AMRO Zelf Beleggen-rekening kunt u via de app Thema Beleggen een themafonds kopen. Bent u al klant van ABN AMRO? Open dan online een Zelf Beleggen-rekening.

Open een Zelf Beleggen-rekening
zelf beleggen rekening aanvragen