Naar de navigatie Naar de inhoud

Update Beleggingsstrategie 2018

Webinar Beleggingsstrategie: 'Nog steeds op koers'

Hoewel de rumoerigheid op de financiële markten is toegenomen, is het beleggingsklimaat nog altijd gunstig. De economie ligt nog steeds op koers.

Op woensdag 6 juni 2018 om 20.30 tot 21.15 uur bespreken Ralph Wessels (hoofd Beleggingsstrategie), Mary Pieterse-Bloem (hoofd Obligatiebeleggingen), Piet Schimmel (senior Aandelen thema expert) en Jan Willem Hofland (hoofd Investment Centre Nederland) in het webinar ‘Nog steeds op koers’ de beleggingsstrategie van de bank. Zij kijken daarbij naar de trends, uitdagingen en beleggingskansen op de diverse financiële markten voor het komend halfjaar. Ook blikken zij terug op het afgelopen halfjaar van 2018.

Tijdens de uitzending is er ook gelegenheid om vragen te stellen. Ons specialistenpanel staat voor u klaar. Heeft u nu al een vraag over de Beleggingsstrategie? Vul uw vraag in bij uw inschrijving.

Meld u aan
Mary Pieterse-Bloem

Mary Pieterse-Bloem

Mary Pieterse-Bloem is hoofd Obligatiebeleggingen bij ABN AMRO. Daarnaast is ze voorzitter van het Rente Gilde en universitair docent aan de Erasmus School of Economics.

Ralph Wessels

Ralph Wessels

Ralph Wessels is als Beleggingsstrateeg mede verantwoordelijk voor het beleggingsadvies aan de particuliere beleggers van ABN AMRO. 


Jan Willem Hofland

Jan Willem Hofland

Jan Willem Hofland is hoofd Investment Centre van ABN AMRO MeesPierson. Vanaf 2004 was hij verantwoordelijk voor het aandelenbeleid voor de vermogensbeheerportefeuilles van MeesPierson Nederland.

Piet Schimmel

Piet Schimmel

Piet Schimmel is verantwoordelijk voor de thematische research voor ABN AMRO.Bekijk de vorige Beleggingsstrategie terug

Bij deze video is ondertiteling beschikbaar. Als u de video vergroot, dan kunt rechts onderin het scherm kiezen voor ondertiteling.

Zelf met de inzichten aan de slag

Zelf aan de slag met Zelf Beleggen

Heeft u interessante inzichten uit het webinar gehaald? Of heeft u inspiratie opgedaan om te gaan beleggen? Met Zelf Beleggen van ABN AMRO kunt u zelf eenvoudig aan de slag.

Vragen? Bel op werkdagen van 8 tot 21 uur, zaterdag van 9 uur tot 17.30 uur.

0900 - 9215  ( uitleg belkosten )