Naar de navigatie Naar de inhoud

Expertise - Ralph Wessels

Ralph Wessels

Ralph Wessel is als Beleggingsstrateeg mede verantwoordelijk voor het beleggingsadvies aan de particuliere beleggers van ABN AMRO. Ralph geeft zijn visie op de ontwikkelingen van de financiële markten.

 

CV Ralph Wessels

Beleggen is voor Ralph Wessels zijn passie. Deze passie ontwikkelde hij tijdens zijn studie bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Daarnaast heeft hij de CFA-opleiding gevolgd. Na zijn studie werkte Ralph bij Robeco als beleggingsstrateeg. In 2011 startte hij bij ABN AMRO als aandelenanalist. Daarmee werd hij verantwoordelijk voor de sectoren industrie en financiële dienstverlening, en werkte hij mee aan de thematische research van ABN AMRO. 

Ralph Wessels is sinds december 2016 werkzaam bij het Kenniscentrum van ABN AMRO. Hierin vervult hij de rol van beleggingsstrateeg. Ralph bespreekt zijn visie op de ontwikkelingen van de financiële markten wekelijks in Beleggingsnieuws: de nieuwsbrief voor beleggers van ABN AMRO. Daarnaast schrijft Ralph ook elke maand mee aan de Beleggingsvisie. Hij geeft daarnaast presentaties, interviews en schrijft regelmatig columns over de financiële markten.

In zijn vlogs behandelt hij de actualiteit, beleggingsthema's of geeft hij uitleg over de beleggingstheorie.

Vragen? Bel op werkdagen van 8 tot 21 uur, zaterdag van 9 uur tot 17.30 uur.

0900 - 9215  ( uitleg belkosten )