Naar de navigatie Naar de inhoud

Expertise - Ben Steinebach

Ben Steinebach

Ben Steinebach is als hoofd Beleggingsstrategie verantwoordelijk voor het beleggingsadvies aan de particuliere beleggers van ABN AMRO. Ben maakt daarvoor de vertaalslag van de macro-economische omgeving naar de individuele beleggingsportefeuille.

 

CV Ben Steinebach

In de jaren '70 raakte Ben Steinebach sterk geïnteresseerd in macro-economie. Na zijn studie algemene economie in Groningen met als specialisaties macro-economie, internationale economische betrekkingen en openbare financiën vervulde hij verschillende functies in de financiële sector. Vanaf 1999 zette hij zijn loopbaan voort bij MeesPierson waar hij verantwoordelijk was voor de beleggingsinformatie voor klanten van MeesPierson en Fortis Bank.

Ben Steinebach is lid van het internationale Global Investment Committee. Sinds oktober 2010 vervult hij de functie van Hoofd Beleggingsstrategie bij ABN AMRO. Zijn visie op de ontwikkelingen van de financiële markten bespreekt hij wekelijks in Beleggingsnieuws: de nieuwsbrief voor beleggers van ABN AMRO. Ben Steinebach publiceert ook elke maand de Beleggingsvisie en geeft daarnaast regelmatig presentaties over economie en beleggen.

Vragen? Bel op werkdagen van 8 tot 21 uur, zaterdag van 9 uur tot 17.30 uur.

0900 - 9215  ( uitleg belkosten )