Naar de navigatie Naar de inhoud

Opinies en analyses

Beurstrends

Volg het nieuws over beurs en bedrijven

Via Beurstrends blijft u op de hoogte over ontwikkelingen op de beurs en bedrijven. Lees de opinies over houden, kopen of verkopen.

De Beleggingsupdate en beleggingsstrategie

Ons Expert Center brengt u op de hoogte van de belangrijkste zaken die van invloed kunnen zijn op uw beleggingen. Bekijk de video en lees de Beleggingsstrategie

Fundamentele opinies

Kopen, houden of verkopen? ABN AMRO geeft een fundamentele opinie over belangrijke fondsen. Per onderneming vindt u een analyse van de kerncijfers, een duurzaamheidsindicator en een toelichting op de opinie.

Technische analyse

Wat zijn kanshebbers voor de actieve belegger? Grafiekanalyse van aandelenkoersen in combinatie met interessante aan- en verkoopsignalen uit de markt helpt u op weg.

Beleggingsstrategie

Ralph Wessels, Beleggingsstrateeg van ons Expert Center, publiceert elke maand de Beleggingsstrategie. Deze is gebaseerd op het maandelijkse overleg van het ABN AMRO beleggingscomité. Wat zijn de relevante ontwikkeling op de financiële markten? Wat zijn de vooruitzichten? Leiden veranderende koersen tot een hogere of lagere waardering van uw beleggingen? U leest het elke maand in de Beleggingsstrategie.

Nieuwsbrieven beleggen

Beleggingsnieuws is de wekelijkse beleggingskrant van ABN AMRO voor onze klanten die beleggen met advies. Blijf op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws en de visie van onze experts. Neem nu een abonnement op de gratis nieuwsbrief Beleggingsnieuws.

Vragen? Bel op werkdagen van 8 tot 21 uur, zaterdag van 9 uur tot 17.30 uur.

0900 - 9215  ( uitleg belkosten )