Naar de navigatie Naar de inhoud

Beurstrends

Onze experts volgen de beurs en nieuws dat invloed heeft op de beurs. Elke dag geven zij hun opinie over een aandeel. Zo krijgt u een overzicht van de belangrijkste trends op de beurs.

Houden

Prima resultaten Oracle

18 september | 13:19
Oracle heeft een prima start gemaakt in het nieuwe boekjaar. De groei van de omzet bij de onderdelen Cloud Services en License Support stelde echter licht teleur.
Houden

Geruchten overschaduwen solide resultaten Adobe

17 september | 15:02
De resultaten van Adobe over het derde kwartaal van het boekjaar waren solide. We verhogen onze reële waarde inschatting voor het aandeel van 235 dollar naar 245 dollar. Dat heeft vooral te maken met een hoger verwacht rendement.
Kopen

Pijplijn Roche biedt uitzicht op groei

14 september | 13:24
Roche heeft op 13 september inzicht geboden in de ontwikkeling van medicijnen die zich in de latere fases van ontwikkeling bevinden. Dit versterkt onze mening dat het bedrijf op het punt staat diverse medicijnen te introduceren. Roche is ook in staat om de druk van zogenoemde biosimilars te weerstaan.
Houden

Apple houdt vast aan prijsstrategie met nieuwste iPhones

13 september | 13:08
Apple introduceerde nieuwe iPhone-modellen op 12 september. Het bedrijf volgde de trend uit het verleden waarbij 's'-modellen werden geïntroduceerd na de lancering van een nieuw model (iPhone X) het jaar ervoor.
Houden

Sterke resultaten en nieuwe CEO Richemont

12 september | 13:01
De resultaten van Richemont over de eerste vijf maanden van het jaar waren iets beter dan verwacht. De groei van de omzet met vaste wisselkoersen bedroeg 10% in plaats van de door ons verwachte 8%. We houden echter vast aan de reële waarde inschatting van 90 Zwitserse frank voor het aandeel. Ook handhaven we het ruime concurrentievoordeel dat we het bedrijf toekennen. We beschouwen het aandeel als licht ondergewaardeerd.
Kopen

Vertrek Ma verandert visie op Alibaba niet

11 september | 13:33
De beslissing van Jack Ma om in 2019 te vertrekken als executive chairman bij Alibaba verandert onze visie op het bedrijf niet. Ma verlaat ook de raad van commissarissen van het bedrijf.
Kopen

Vooruitzicht lange termijn Mondelez rooskleurig

10 september | 15:34
Dirk Van de Put, de nieuwe CEO van Mondelez, heeft negen maanden nadat hij aantrad duidelijkheid geschapen over de strategie van het bedrijf. Hij heeft ook aangegeven op welke manier het bedrijf profijt zal hebben van de veranderingen.
Kopen

Gevolgen handelsoorlog overdreven voor Alibaba

07 september | 13:13
Het is niet de beste zomer geweest voor Alibaba. De koers van het aandeel (ADR) is met 22% gedaald naar 164 dollar. Halverwege juni werd nog een hoogste koers ooit bereikt van 211 dollar. De koersdaling komt op het moment dat er over Amerikaanse heffingen op Chinese producten wordt gesproken. Dit kan weer leiden tot tegenmaatregelen vanuit China.
Kopen

Resultaten Bayer conform verwachting

06 september | 13:07
De resultaten van Bayer over het tweede kwartaal kwamen overeen met onze verwachtingen. Het was voor het eerst dat de resultaten van het overgenomen Monsanto werden meegerekend. We verwachten dat we de reële waarde inschatting voor het aandeel iets zullen verlagen. Dat heeft te maken met het feit dat meer aandelen dan verwacht werden uitgegeven om de overname te bekostigen.
Kopen

Sterke vraag naar SUV’s en Pickups Ford

05 september | 9:16
De Amerikaanse verkopen van lichtere wagens werd in augustus geholpen doordat in augustus vorig jaar orkaan Harvey over Houston raasde. Het betekent echter ook dat de vergelijking in september lastig zal zijn, als gevolg van het herstel van de verkopen in die maand vorig jaar.