ABN AMRO Beleggingsstrategie 2019

“Inspelen op verandering”

Elk jaar nemen wij onze beleggende klanten van ABN AMRO en ABN AMRO MeesPierson mee in onze beleggingsstrategie voor het volgende jaar. Wilt u weten waar wij kansen op de korte en lange termijn zien? Kijk dan hier onze strategie voor 2019 terug.

Onze experts geven hun visie

Onze ABN AMRO beleggingsexperts Mary Pieterse-Bloem (Lid ABN AMRO Beleggingscomité en Hoofd Obligatiebeleggingen), Ralph Wessels (Hoofd Beleggingsstrategie), Judith Sanders (Beleggingsstrateeg) en Rodger van Aalderen (Beleggingsspecialist) bespreken het komende jaar. Het programma wordt gepresenteerd door Janneke Willemse.

Bekijk de samenvatting

Leest u liever?

De ABN AMRO Beleggingsstrategie 2019 kunt u ook nog eens rustig teruglezen. We hebben een pdf voor u gemaakt die u kunt downloaden, bewaren en teruglezen.

 
Mary Pieterse-Bloem

Mary Pieterse-Bloem

Mary Pieterse-Bloem is Lid van het ABN AMRO Beleggingscomité en Hoofd Obligatiebeleggingen bij ABN AMRO. Daarnaast is ze voorzitter van het Rente Gilde en universitair docent aan de Erasmus School of Economics.

Ralph Wessels

Ralph Wessels

Ralph Wessels is als Beleggingsstrateeg mede verantwoordelijk voor het beleggingsadvies aan de particuliere beleggers van ABN AMRO.

 
Judith Sanders

Judith Sanders

Judith Sanders is een ervaren specialist op beleggingsgebied, met als speciaal aandachtsgebied duurzaam beleggen.

Rodger van Aalderen

Rodger van Aalderen

Rodger van Aalderen is beleggingsadviseur bij ABN AMRO MeesPierson Amsterdam en New Business.

 

Ziet u zelf kansen?

Bent u geïnspireerd door onze experts?  Of ziet u zelf kansen voor 2019 en verder? Met Zelf Beleggen Basis van ABN AMRO kunt u zelf eenvoudig aan de slag en beleggen tegen lage kosten.