Naar de navigatie Naar de inhoud

Is Zelf Beleggen iets voor u?

Kopen en verkopen op de beurs, en alle beslissingen zelf nemen. Dat is Zelf Beleggen. Het vraagt best veel van u om het allemaal te regelen. Is Zelf Beleggen iets voor u?

Is Zelf Beleggen iets voor u?

Is Zelf Beleggen iets voor u

Is Zelf Beleggen iets voor u?

Beleggen met gemak

  • Zelf kopen en verkopen op de beurs
  • Uitgebreide keuze uit beleggingsfondsen
  • Orders plaatsen via de mobiele app

Zelf Beleggen: een goed idee?

Met Zelf Beleggen handelt u zonder advies op de beurs. Het is goed mogelijk dat u dat nu juist graag wilt. En dat u beschikt over voldoende kennis, tijd en ervaring. Is dat niet het geval? U kunt ook kiezen voor Begeleid Beleggen. Daarbij kiest u hoeveel risico u wilt nemen en regelt uw fondsmanager de rest. Prijzig? Laat u verrassen want laten beleggen hoeft echt niet duur te zijn.

 

De verschillen op een rij

Zelf Beleggen

Beleggen - is zelf beleggen iets voor u - zelf beleggen  


  • U heeft voldoende kennis, tijd en ervaring.
  • U wilt zelf handelen op de beurs.
  • U volgt het beursnieuws op de voet.


Begeleid Beleggen

Beleggen - is zelf beleggen iets voor u - laten beleggen

    • U heeft weinig of veel ervaring met beleggen.
  • U wilt weinig tijd besteden aan beleggen.
  • U wilt laten beleggen door een fondsmanager.
 

Periodiek Beleggen: mooi meegenomen

Niet na hoeven denken over wanneer u welk bedrag belegt. Prettig, en met Periodiek Beleggen regelt u het in één keer. Leg bijvoorbeeld automatisch elke maand € 50,- in. Simpel, en u heeft ook nog eens minder last van koersschommelingen. Stel het gemakkelijk in via Internet Bankieren.

Wat wilt ú weten over beleggen?

Bent u belegger of wilt u beginnen met beleggen? Dan heeft u misschien vragen. Kan ik beleggen zonder veel risico te nemen? Welke beleggingsvorm past bij mij? Waar kan ik terecht voor advies? Graag helpen wij u verder. Heeft u een vraag, dan bellen wij u toch even? Uiteraard is dit altijd vrijblijvend én gratis.

 

Uw beleggingsrekening

Als u begint met beleggen, kiest u voor een beleggingsvorm. Welke vorm u ook kiest, wij openen automatisch een Beleggingsrekening en een Beleggers Spaarrekening voor u. Met een Beleggingsrekening heeft u altijd overzicht over uw beleggingsportefeuille. Via Internet Bankieren en de Mobiel Bankieren app. Heeft u vragen over deze rekening? Bel gerust even met één van onze adviseurs. Uiteraard is dit altijd vrijblijvend én gratis.

Vragen? Bel op werkdagen van 8 tot 21 uur, zaterdag van 9 uur tot 17.30 uur.

0900 - 9215  ( uitleg belkosten )