Naar de navigatie Naar de inhoud

Vermogensbeheer kenmerken

Alles over Vermogensbeheer

Wat is Vermogensbeheer?

Bij Vermogensbeheer beheert een ervaren vermogensbeheerder uw belegbaar vermogen vanuit uw persoonlijke situatie, beleggingsdoel en risicohouding. Hij brengt eerst uw persoonlijke situatie en wensen in kaart. U kiest vervolgens een risicoprofiel (pdf, 2.5MB). Op basis daarvan stelt uw vermogensbeheerder uw beleggingsportefeuille samen en beheert hij deze voor u. Hij speelt in op de actuele gebeurtenissen op de markt en stelt u op de hoogte van de ontwikkeling van uw rendement.

Voor wie?

  • U kunt beleggen met meer dan € 50.000.

  • U wilt beleggen voor een langere termijn.

  • U wilt uw vermogen laten beleggen door experts van de bank.

Extra's

Kosten

Meer informatie over transactiekosten en het all-in tarief leest u in het kostenoverzicht. Ook vindt u daar rekenvoorbeelden die u inzicht geven in de totale jaarlijkse kosten die horen bij de beleggingsvorm die u heeft gekozen.

Rapportages

  • Via Internet Bankieren heeft u 24 uur per dag en 7 dagen per week inzicht in de waarde van uw beleggingsportefeuille, de resultaten en het behaalde rendement.

  • 1 keer per kwartaal ontvangt u een vermogensrapportage. Daarmee krijgt u inzicht in de samenstelling van uw beleggingsportefeuille, de transacties in dat kwartaal, de verdeling over de verschillende vermogenscategorieën en het rendement.

Storten en opnemen

Bij Vermogensbeheer laat u uw vermogen beheren voor de lange termijn. Storten of opnemen kan daarom alleen in overleg met uw beleggingsadviseur.

Aanvullende informatie

1 keer per jaar bespreekt u met uw adviseur of Vermogensbeheer nog bij u past. Heeft u tussentijds vragen over uw beleggingen? Dan kunt u altijd contact opnemen met uw adviseur.

Vragen?

Meer weten over Vermogensbeheer? Bel de Beleggingslijn via 0900 - 92 15 (gebruikelijke belkosten). Dit kan iedere werkdag van 7.00 tot 22.00 uur en in het weekend van 9.00 tot 17.30 uur.

Vragen? Bel op werkdagen van 8 tot 21 uur, zaterdag van 9 uur tot 17.30 uur.

0900 - 9215  ( uitleg belkosten )