Naar de navigatie Naar de inhoud

Vermogensbeheer voordelen

Een man stapt op zijn boot terwijl zijn vermogen wordt belegd door experts

Uw vermogensbeheer

in de juiste handen

Uw vermogen van € 50.000 of meer zorgvuldig beheerd door een team van specialisten. Met voorop uw persoonlijk vermogensbeheerder.

inzet-groei

Wat is Vermogensbeheer?

U wilt uw vermogen behouden, maar liever nog zien groeien. Dat gaat niet vanzelf. Kans op groei maakt u door te beleggen. En daar komt veel kennis bij kijken. Want beleggen is een vak en vraagt veel aandacht. Bij Vermogensbeheer van ABN AMRO laat u uw beleggingsportefeuille beheren door een team van beleggingsexperts, met aan het roer uw persoonlijk vermogensbeheerder.

 

Dit doet uw vermogensbeheerder

Uw persoonlijk vermogensbeheerder is uw sparring partner. Hij verdiept zich in uw persoonlijke situatie, uw doelen en de manier van beleggen die u voor ogen heeft. Heeft u een vraag of wilt u gewoon even weten hoe het ervoor staat? U heeft altijd direct contact, op elk gewenst moment. U heeft verder geen omkijken naar uw beleggingen. Dat betekent: gemak en rust terwijl uw vermogen voor u werkt.

Daarom ABN AMRO

Beleggen is geen doel maar een middel om uw wensen te realiseren. Door persoonlijk contact met uw vermogensbeheerder kunt u precies aangeven wat uw wensen zijn. Service en persoonlijk contact staan voorop. Anderzijds is er achter de schermen een groot team bezig met uw portefeuille. ABN AMRO loopt voorop met innovatieve oplossingen zoals een eigen fondsenplatform en unieke rapportages.

 

Oplossingen van Vermogensbeheer

De ene mens is de andere niet. Natuurlijk heeft u uw eigen wensen, visie en verwachtingen. Daarom zijn er 3 oplossingen van Vermogensbeheer.

  1. Multi Manager Mandaat: De keuze voor de beste fondsmanagers van over de hele wereld. Breed gespreid beleggen.
  2. Comfort Inkomsten Mandaat: Uw beleggingen als inkomstenbron en fiscaal geoptimaliseerd.
  3. Duurzaam Fondsen Mandaat: Beleggen in vooruitstrevende bedrijven die voorop lopen in duurzaamheid.

De kosten van Vermogensbeheer

Beleggen via Vermogensbeheer brengt natuurlijk ook kosten met zich mee. Er zijn verschillende soorten kosten. We hebben ze voor u op een rijtje gezet

Vragen? Bel op werkdagen van 8 tot 21 uur, zaterdag van 9 uur tot 17.30 uur.

0900 - 9215  ( uitleg belkosten )