Naar de navigatie Naar de inhoud

Duurzaam Fondsen Mandaat

Duurzaam Fondsen Mandaat

Beleggen in de toekomst

Duurzaam Fondsen Mandaat

  • Investeren in innovatieve bedrijven
  • Persoonlijk beheer van uw vermogen

  • Uw invloed op een betere wereld

Waarom duurzaam beleggen?

Beleggen in de toekomst. Met het Duurzaam Fondsen Mandaat bestaat uw portefeuille uit duurzame beleggingsfondsen en individuele duurzame obligaties. Zo investeert u in bedrijven die voorop lopen bij het vinden van de balans tussen mens, leefomgeving en resultaat. Deze bedrijven staan vaak aan de wieg van belangrijke ontwikkelingen.

Onze natuurlijke selectie

Voor uw portefeuille selecteren we beleggingsinstrumenten die in wereldwijd bekende bedrijven en duurzame pioniers investeren. Deze fondsen beheren we zeer actief. We werken bij de selectie samen met Triodos MeesPierson, specialisten in duurzaam vermogensbeheer en ABN AMRO Investment Solutions, specialisten in duurzame fondsselecties.

Duurzaamheid

Past dit mandaat bij u?

Met het Duurzaam Fondsen Mandaat profiteert u van de ruime ervaring van de verschillende fondsbeheerders. Elke specialist heeft een onderbouwde kijk op duurzaamheid vanuit een eigen vakgebied. Zo worden de beleggingen in uw beleggingsportefeuille optimaal gespreid en heeft u verder geen omkijken naar uw portefeuille.

Heldere doelen voor ogen

Dit mandaat geeft duidelijkheid. Onze doelen zijn heel helder: een maatschappelijk verantwoorde beleggingsportefeuille en een beter dan gemiddeld rendement op de lange termijn. De ervaring leert dat deze aanpak in de praktijk vaak loont. Uw portefeuille is transparant. U kunt precies volgen in welke ondernemingen we uw vermogen investeren.

Wilt u alle feiten op een rij? Lees de kenmerken

Bent u overtuigd?

Maak een afspraak

Vragen? Bel op werkdagen van 8 tot 22 uur, zaterdag van 9 uur tot 17.30 uur.

0900 - 9215 (uitleg belkosten)

Blijf op de hoogte via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Nieuwsbrief