Naar de navigatie Naar de inhoud

Al met € 50 instappen

Welkom bij Begeleid Beleggen

Zou u wel willen beleggen, maar lijkt het u ingewikkeld? Probeer dan Begeleid Beleggen eens. Dat is zelfstandig beleggen zonder er veel omkijken naar te hebben. U kunt al met € 50 instappen.

Welkom bij Begeleid Beleggen

Begin nu en ontvang tot 35 euro

Al met € 50 instappen

Welkom bij Begeleid Beleggen

Zou u wel willen beleggen, maar lijkt het u ingewikkeld? Probeer dan Begeleid Beleggen eens. Dat is zelfstandig beleggen zonder er veel omkijken naar te hebben. U kunt al met € 50 instappen.

Wat is de eenvoud van Begeleid Beleggen?

Bij Begeleid Beleggen gaat het om het maken van een paar belangrijke keuzes. U bepaalt zelf voor welk doel u wilt beleggen, hoe lang u belegt en hoeveel u wilt inleggen. Ook kiest u zelf in welke van de 6 ABN AMRO Profielfondsen u belegt. Bij het maken van uw keuzes wordt u online begeleid. Het Profielfonds waarin u belegt wordt beheerd door een ervaren fondsbeheerder.

Gemakkelijk uw keuzes maken

step1 Nadat u Begeleid Beleggen heeft aangevraagd, maakt u online uw keuzes.

step2 In Internet Bankieren is een hulpmiddel beschikbaar waarin u kunt aangeven welk
          doelbedrag u wilt bereiken, hoeveel u wilt
         inleggen en hoe lang u wilt beleggen.

step3 U kunt dan direct bepalen welk Profielfonds daarbij past

step4 Uw keuze aanpassen kan altijd. Dan ziet u meteen wat dat mogelijk betekent voor uw
           doelbedrag.

Opgeteld rendement van € 50 per maand in de laatste 5 jaar

In deze grafiek ziet u wat € 50 euro per maand in 5 jaar heeft opgebracht voor elk Profielfonds na aftrek van kosten en inleg.

Vergelijk de Profielfondsen

Bron: ABN AMRO Investment Solutions. Rendementen per 31-12-2017, in euro en na aftrek van kosten. Netto dividenden herbelegd. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Meer over Profielfondsen

Risico's van beleggen

Beleggen doet u met geld dat u over heeft, naast uw buffer voor onvoorziene uitgaven. Beleggen kan interessant zijn maar brengt risico's met zich mee. U kunt (een deel) van uw inleg verliezen. Het is goed om u hiervan bewust te zijn.

Met Begeleid Beleggen maakt u zelf uw keuzes -  zonder advies van ons -  en bepaalt u daarmee zelf uw risicogrenzen. Wilt u kans op een hoger rendement? Dan is het verstandig om uw geld voor een langere tijd te beleggen.

Nu € 35 cadeau bij uw start

Beginnen met beleggen levert u direct al iets moois op! Met ons &Meer klantprogramma krijgt u € 35 cadeau als u start met Begeleid Beleggen. Bent u nog geen deelnemer aan &Meer? Meld u dan meteen aan bij &Meer als u Begeleid Beleggen heeft aangevraagd.

Nu € 35 cadeau bij Begeleid Beleggen

Nog geen klant bij ABN AMRO?

Bent u geen ABN AMRO klant, maar wilt u bij ons beleggen? Dat kan als u bij ons een betaalrekening opent. Dat regelt u makkelijk online. Bekijk hoe het werkt.

Welke kosten zijn er?

Servicekosten

Voor Begeleid Beleggen betaalt u een vast percentage aan servicekosten. Hierin zitten de koop- en verkoopkosten, de kosten van de online begeleiding, de kosten van de administratie van uw Profielfonds en de kosten van informatievoorziening aan u.

Lopende kosten

U betaalt ook kosten aan de fondsbeheerder van het Profielfonds. Dit noemen wij de lopende kosten. Dit is een vast percentage, dat bij elk Profielfonds verschilt. Deze kosten betaalt u niet apart, maar zijn  verwerkt in de koers van het Profielfonds.

Hoe weet u wat uw kosten zijn?

We hebben de jaarlijkse kosten voor u inzichtelijk gemaakt. Dit is de globale rekensom  :

afbeelding_kosten

De Servicekosten gelden per jaar. U betaalt de servicekosten achteraf per kwartaal. Aan het einde van ieder kwartaal bepalen wij de waarde van de beleggingen. Wij verrekenen dan 25% van het jaarpercentage met u. Daarom kunnen uw werkelijke kosten afwijken van de rekensom die wij hier gebruiken.

De kenmerken van Begeleid Beleggen

Voor wie?

  • U heeft geld over en u wilt kans maken op een hoger rendement.

  • U wilt zelfstandig op een gemakkelijke manier beleggen.

  • U wilt beleggen in een Profielfonds, dat wordt beheerd door een fondsbeheerder.

  • U weet dat u uw inleg voor een deel of helemaal kunt verliezen.

Profielfondsen

Met Begeleid Beleggen belegt u in één van de ABN AMRO Profielfondsen. Dit zijn beleggingsfondsen die door een ervaren fondsbeheerder worden beheerd. U kiest het Profielfonds en bepaalt de hoogte van uw inleg.

Er zijn zes Profielfondsen. Elk Profielfonds heeft een eigen risicoprofiel, oplopend in risico van zeer defensief (weinig risico) tot zeer offensief (veel risico). Bij elk risicoprofiel hoort een eigen strategische vermogensverdeling, een verdeling van uw beleggingen over de vermogenscategorieën aandelen, alternatieve beleggingen, obligaties en liquiditeiten.

Beleggen brengt risico's met zich mee

Beleggen doet u met geld dat u over heeft, naast uw buffer voor onvoorziene uitgaven. Beleggen kan interessant zijn maar brengt risico’s met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Het is goed om u hiervan bewust te zijn. Wij adviseren u alleen te beleggen in beleggingsproducten die aansluiten bij uw kennis en ervaring.

Met Begeleid Beleggen maakt u zelf uw keuzes -  zonder advies van ons -  en bepaalt u daarmee zelf uw risicogrenzen. Wilt u kans op een hoger rendement? Dan is het verstandig om uw geld voor een langere tijd te beleggen.

Voorwaarden

Bekijk alle voorwaarden van beleggen.

Altijd inzicht in uw beleggingsportefeuille

  • Via Internet Bankieren

  • Via de Mobiel Bankieren app (vanaf versie 9.5)

Een order plaatsen

U kunt op elk moment via Internet Bankieren een Profielfonds kopen of verkopen.

Stoppen

U kunt na verkoop van uw beleggingen altijd kosteloos stoppen met Begeleid Beleggen.

Beleggerscompensatiestelsel

Het beleggerscompensatiestelsel (BCS) compenseert beleggers als de bank niet in staat is om te voldoen aan haar verplichtingen die voortvloeien uit vorderingen die verband houden met die beleggingsdienst. Het BCS garandeert een bedrag van maximaal 20.000 euro per persoon per instelling.

Op de website van de Nederlandsche Bank leest u hier meer over.

Service & Contact Beleggen

U heeft een vraag over beleggen? Of heeft u wat hulp nodig bij het instellen van Begeleid Beleggen? Wij helpen u graag verder. Bij Service & Contact vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen. Een persoonlijke vraag? Stel uw vraag via Beeldbankieren, telefonisch, of op kantoor. Uiteraard is dit vrijblijvend en gratis.


Direct regelen

U kunt Begeleid Beleggen online aanvragen. In het begin van de aanvraag stellen we u nog een paar vragen. Zo weet u of Begeleid Beleggen goed bij u past.

direct aanvragen

Vragen? Bel op werkdagen van 8 tot 21 uur, zaterdag van 9 uur tot 17.30 uur.

0900 - 9215  ( uitleg belkosten )