Naar de navigatie Naar de inhoud

Platform naar groei

Kijk ons webinar over de beleggingsvisie 2017

Wat brengt 2017 ons als het om de financiële markten gaat? De experts van ABN AMRO MeesPierson bespraken het onlangs met elkaar tijdens een live webinar. U kunt het op uw gemak hier terugzien. Het webinar werd door de kijkers gemiddeld beoordeeld met een 8!

Onze experts

Annemijn Fokkelman

Annemijn Fokkelman

Annemijn Fokkelman is hoofd Aandelenstrategie. Ze leidt sinds Maart 2015 een team internationale specialisten die verantwoordelijk zijn voor goed renderende aandelen-aanbevelingen en portefeuilles. Annemijn heeft 20 jaar werkervaring in financiële markten.

 

Mary Pieterse-Bloem

Mary Pieterse-Bloem is hoofd Obligatiebeleggingen. Verder is ze voorzitter van het Rente Gilde, de vereniging van Nederlandse financiële professionals die werkzaam zijn in de Fixed Income markten. Mary is sinds 2011 universitair docent bij de afdeling Financiën van de Erasmus School of Economics.

Mary Pieterse-Bloem
 
Beleggingsspecialist Michael Nabarro

Michael Nabarro

Michael Nabarro is beleggingsspecialist. Michael’s financiële carrière begon in 1989 en sindsdien is hij actief betrokken bij het adviseren van particuliere en professionele relaties, voornamelijk partijen met een actieve beleggingsstijl.

Vragen? Bel op werkdagen van 8 tot 22 uur, zaterdag van 9 uur tot 17.30 uur.

0900 - 9215 (uitleg belkosten)

Blijf op de hoogte via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Nieuwsbrief