Naar de navigatie Naar de inhoud

Bekijk hier ons online seminar

Seminar beleggen met Impact

Online seminar 'Beleggen met Impact'

Denkt u er wel eens aan hoe u met uw beleggingen kunt bijdragen aan een meer duurzame wereld? Zonder dat dit ten koste gaat van het financieel rendement? Op 12 november vond het online seminar 'Beleggen met impact' plaats. U kunt de video van het seminar hier terugzien.

 

Meer impact voor hetzelfde geld

De Financierings-Maatschappij voor Ontwikkelingslanden (FMO) en ABN AMRO hebben veel ervaring met duurzaam beleggen. Bij deze vorm van beleggen wordt ook rekening gehouden met de impact op mens, milieu en maatschappij. Zonder dat u dit financieel rendement hoeft te kosten. Meer impact voor hetzelfde geld noemen wij dat!

Bekijk hier het online seminar

Op woensdag 12 november vond het online seminar 'Beleggen met impact' plaats. U kunt de video van dit seminar hier bekijken. Onder leiding van presentatrice Mari Carmen Oudendijk nemen Nanno Kleiterp en Eric Buckens u mee in de wereld van duurzaam beleggen. Bekijk de video en bepaal daarna zelf of duurzaam beleggen iets voor u is.

 

Details seminar

PresentatieMari Carmen Oudendijk
SprekersNanno Kleiterp, CEO, FMO
 Eric Buckens, Directeur ABN AMRO Social Impact Fund

 

Even voorstellen: Eric Buckens

Econoom en politicoloog Eric Buckens werkt ruim 25 jaar in de internationale dienstverlening. Voor ABN AMRO vervulde hij diverse functies in binnen- en buitenland. Hij combineert zijn jarenlange ervaring in private equity en venture capital met zijn kennis, inzicht en betrokkenheid bij maatschappelijke vraagstukken. Daarnaast is hij bestuurslid bij de internationale microfinancieringsorganisatie Oikocredit.

Erick Buckens
 
Nanno Kleiterp

Even voorstellen: Nanno Kleiterp

Socioloog-econoom Nanno Kleiterp is sinds 2008 CEO en voorzitter van de Raad van Bestuur van FMO. Vanaf 1983 was hij hier al Directeur Financieringen en Participaties, Chief Finance, Risk Officer, Regio Manager Latijns-Amerika en Manager Small Enterprises Fonds. Nanno is onder meer voorzitter van IUCN NL (The International Union for Conservation of Nature) en bestuurslid van het Interact Climate Change Fund S.A. 

Wel beleggen, geen expert?

Profielfondsen: beleggen voor niet-beleggers

profielfonds beleggen - man luistert muziek

Wilt u wel profiteren van de voordelen van beleggen? Maar ontbreekt het u aan kennis? Met Profielfonds Beleggen nemen onze experts u al het werk uit handen. En belegt u met het risico dat bij u past.

Blijf op de hoogte via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Nieuwsbrief