Naar de navigatie Naar de inhoud

Vraag je ouders om toestemming voor de Wallet

Leuk dat je de Wallet wilt gebruiken! Omdat je nog geen 18 jaar bent, heb je de toestemming van je ouders nodig om te betalen met de app. Hieronder lees je precies wat zij moeten doen.

Download de Wallet

Heb je de Wallet nog niet gedownload? Doe dat dan in de Google Playstore. Als je de app hebt gedownload, maak je een Mobiele Betaalpas aan. Volg daarvoor de stappen in de app.

Je Wallet laten activeren

Vinden je ouders het goed dat je de Wallet gaat gebruiken? 

  • Laat je ouders dan bellen naar 0900 - 00 24 (gebruikelijke belkosten) om je Mobiele Jongerenpas te activeren.
  • Je ouders geven aan hoeveel geld jij per dag maximaal mag uitgeven met je Mobiele Betaalpas en met je plastic betaalpas. 
  • Alles is geregeld! Je kunt nu contactloos betalen met je smartphone.
Tip: We willen graag zeker weten dat we je ouders aan de lijn hebben. Dat laten ze weten met behulp van hun e.dentifier of identificatiecode. Het is dus handig als ze die samen met hun bankpas bij de hand hebben.

Daglimiet verhogen

Gebruik je de Wallet al, maar spreek je met je ouders af dat je per dag best iets meer mag uitgeven? Je ouders kunnen dit nieuwe bedrag doorgeven via: 0900 - 00 24 (gebruikelijke belkosten).

Daglimiet verlagen

Red je het ook met minder geld op een dag? Je kunt zelf de daglimiet van je Wallet laten verlagen. Bel hiervoor naar: 0900 - 00 24 (gebruikelijke belkosten).

De Wallet voor minderjarigen

  • Waarom moeten mijn ouders toestemming geven om de Wallet te gebruiken?

    Om te kunnen betalen met je mobiele telefoon, maak je in de Wallet een Mobiele Jongerenpas aan. Je ouders moeten hiervoor toestemming geven en alleen zij kunnen je Mobiele Jongerenpas laten activeren. Want het betekent dat je daarna 2 betaalpassen hebt. Je had al een plastic betaalpas, en nu heb je er ook 1 in de Wallet. En op iedere betaalpas zit een daglimiet. 

    Op je Mobiele Betaalpas is dat het bedrag dat je per dag maximaal met de Wallet kunt betalen. Voor je plastic betaalpas is de daglimiet het bedrag dat je per dag maximaal mag opnemen of uitgeven. Je ouders bepalen hoe hoog de daglimieten van jouw betaalpassen mogen zijn.

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Weet u precies wat u besteedt?

Meer controle op uw geld met Grip

Met Grip weet je precies wat je per maand aan koffie uitgeeft

Een kop koffie to go, een lunch in de stad of een extra zak chips in uw boodschappenmand. Naast uw vaste lasten kunnen de kosten van kleine uitgaven snel oplopen. Met de Grip app weet u precies waar uw geld naartoe gaat en houdt u de controle.