Naar de navigatie Naar de inhoud

Onze mobiele apps

Download de gratis apps die u handig vindt

Uw bankzaken regelen waar u bent en wanneer u wenst. Met onze apps kan het. Van uw saldo bekijken tot geld overmaken. Van een geldautomaat zoeken tot een schade melden. Alle apps van ABN AMRO en onze dochterbedrijven zijn gratis. Welke zet u op uw smartphone en tablet?

Mobiel Bankieren

Icoon voor de Mobiel Bankieren app

Geld overmaken of uw saldo bekijken met uw smartphone of tablet? Dat is mogelijk met de Mobiel Bankieren app. Maak bankieren nóg persoonlijker door afbeeldingen en tekst toe te voegen aan uw rekeningen.

ICS app

Icoon voor de ICS app

De laatste 200 transacties van uw ABN AMRO Credit Card bekijken? Dat is mogelijk met de creditcard app van ICS . U kunt ook direct inzien hoeveel u nog kunt besteden.

International Card Services, marktleider in het uitgeven van creditcards in Nederland. ICS is een zelfstandige dochtermaatschappij van ABN AMRO Bank (Nederland) NV.

Op Weg app

Icoon voor de Op Weg App

Geldautomaat vinden, direct de ambassade of een ambulance bellen, verlies of diefstal van uw passen melden? Dit kan altijd en overal met de Op Weg app.

Schadehulp app

Icoon voor de Schadehulp App

Tegen een paaltje aangereden of uw bagage verloren? Met de Schadehulp app meldt u direct uw schade. U heeft het Europese schadeaangifteformulier niet meer nodig.

Huizenkijker app

Icoon voor de Huizenkijker App

Gaat u een woning bezichtigen? Met de Huizenkijker app van ABN AMRO beoordeelt u uw toekomstige huis of appartement alsof u zelf een expert bent. Bekijk bijvoorbeeld met het kompas of de tuin écht op het zuiden ligt.

Turbo app

Icoon voor de Turbo App

Wilt u uw favoriete Turbo's nog beter volgen? Met de Turbo app van ABN AMRO stelt u uw eigen alerts in. U ontvangt een signaal als uw Turbo de ingestelde grens bereikt. Of maak een eigen portfolio aan om het rendement van uw Turbo's bij te houden.

Student City Guide

Icoon voor de Student City Guide app

Nooit meer de weg kwijt in je studentenstad. Wil je weten waar je een heerlijke daghap kunt scoren of een leuk feestje kunt bezoeken? Dan is de Student City Guide de app voor jou. Uiteraard kun je daarna zelf je review achterlaten, zodat de beoordelingen van echte studenten komen.

Apps voor uw bedrijf

ABN AMRO heeft ook zakelijke apps ontwikkeld. Met deze apps heeft u altijd en overal inzicht in uw zakelijke bankzaken. Ook blijft u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in uw sector. 

Hulp nodig? Bel met een van onze medewerkers. Dat kan 24 uur per dag, 7 dagen per week.

0900 - 00 24 (uitleg tarieven)

Paraplu cadeau bij aanvraag Credit Card

Onbezorgd erop uit gaan

Stel onder een paraplu gratis bij de Credit Card

Een weekend shoppen in Londen? Of een paar dagen uitwaaien op Texel? Vraag nu een creditcard aan en u ontvangt deze ijzersterke paraplu cadeau. Weer of geen weer, jullie weekendje weg kan niet meer stuk.

Volg ons via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Volg ons via Google