Naar de navigatie Naar de inhoud

Haal meer uit de Grip app

Gebruikt u Grip al? Handig om uw geldzaken op orde te krijgen, en te houden. Kent u alle mogelijkheden van de app al? Lees de 7 tips en haal nóg meer uit Grip.

Tip 1

Deel bij- en afschrijvingen in

Grip zet uw bij- en afschrijvingen in overzichtelijke categorieën. Zo ziet u direct wat u bijvoorbeeld uitgeeft aan benzinekosten. Wordt een betaling niet herkend? U kunt ze dan zelf in een categorie plaatsen. Zo heeft u nog meer inzicht in uw uitgaven.

Tip 2

Stel zelf budgetten in

Heeft u zich voorgenomen om in 2017 minder geld uit te geven en wat meer te sparen? Met Grip stelt u eenvoudig in hoeveel u per maand ergens aan wilt uitgeven. Zijn die mooie schoenen duurder dan u had begroot? Dan krijgt u een melding.

Tip 3

Maak tags aan

Wilt u precies weten hoeveel u heeft uitgegeven aan uw vakantie? Ook dat kan in Grip. Dit doet u door de betalingen een tag te geven. Maak bijvoorbeeld de tag 'vakantie' aan voor alles wat u rondom de reis uitgeeft. Van tickets tot zonnebrand.

Tip 4

Gebruik de zoekfunctie

Haalt u altijd uw kaas en noten bij dezelfde speciaalzaak? En wilt u weten hoeveel u daar steeds kwijt bent? Gebruik de zoekfunctie om alle uitgaven bij de winkel op een rij te krijgen. U vindt ook eenvoudig uitgaven vanaf een bepaald bedrag.

Stel zelf tags in via Grip

Tip 5

Bepaal uw financiële maand

Uw financiële maand start vaak niet gelijk met de kalendermaand. Grip houdt daar rekening mee. Stel zelf in wanneer u begint met uw budgetplanning. Bijvoorbeeld als u uw loon krijgt.

Stel zelf uw budget in via Grip

Tip 6

Voeg creditcardbetalingen toe

Gebruikt u uw ABN AMRO Credit Card? Voeg die dan ook toe aan Grip. Al uw betalingen worden direct verwerkt in uw overzichten. Zo heeft u een compleet beeld van ál uw uitgaven.

Stel uw financiële startdatum in via Grip

Tip 7

Ontvang een pushbericht

Als u een betaling verwacht, kunt u niet de hele dag uw rekening in de gaten houden. Stel in Grip een pushbericht in. U krijgt dan een melding als het bedrag is bij- of afgeschreven.

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Pas kwijt op vakantie?

U kunt 'm eenvoudig zelf blokkeren

Pas kwijt op vakantie? Blokkeer 'm via de app of Internet Bankieren

Als u tijdens uw vakantie uw pas kwijtraakt, hoeft u ons daarvoor niet meer te bellen. Want u blokkeert ‘m dan zelf via de app of Internet Bankieren. Vindt u de pas later terug? Deblokkeren gaat net zo snel.

Blijf op de hoogte via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Nieuwsbrief