Ontdek de Grip app

Zo haalt u het meeste uit Grip en uit uw geld

Kent u onderstaande mogelijkheden al?

Categoriseren

Grip zet bijna al uw bij- en afschrijvingen automatisch in handige categorieën. Herkent Grip uw betaling een keer niet? Zet deze dan makkelijk zelf in een categorie.

Budget instellen

Wilt u ergens minder geld aan uitgeven, bijvoorbeeld aan kleding? Stel dan een budget in. En weet precies hoeveel u nog kunt uitgeven om binnen uw budget te blijven.

Taggen

Makkelijker uitgaven terugzoeken en optellen? Gebruik de tagfunctie om uitgaven te labelen. Maak bijvoorbeeld de tag ‘Vakantie’ aan voor al uw vakantiebetalingen.

Zoeken

Zoek al uw betalingen bij een bepaalde winkel op. Of alle uitgaven vanaf een bepaald bedrag. Met de zoekfunctie heeft u makkelijk en snel een overzicht van deze betalingen.

Financiële maand instellen

Uw salaris komt meestal niet op de eerste dag van de maand. Daar heeft Grip een oplossing voor. Stel zelf in wanneer u wilt beginnen met budgetplannen. Ga naar 'Profiel' en stel uw maandstart in.

Pushberichten instellen

Verwacht u een betaling, maar wilt u niet de hele dag uw betaalrekening in de gaten houden? Stel dan een pushbericht in. En krijg een melding als het bedrag is bij- of afgeschreven. Of als er een laag saldo, een hoge uitgave, een dubbele betaling of een uitgave boven uw budget is.

Creditcardbetalingen toevoegen

Heeft u een ABN AMRO Credit Card of een andere ICS creditcard? Ook die uitgaven kunt u direct terugzien in de Grip app. Zo heeft u een compleet beeld van ál uw uitgaven. Lees hier hoe u een creditcard toevoegt.

Inloggen met 1 vinger

Inloggen in Grip kan met een inlogcode, maar ook met uw vingerafdruk of met Face ID. Dat is makkelijk, snel én veilig.

Rabobank en bunq toevoegen

Bent u klant bij de Rabobank of bunq? Dan kunt u uw betaalrekening toevoegen aan Grip. Ook als u geen ABN AMRO rekening heeft! Nog even en u kunt ook rekeningen van andere banken aan Grip toevoegen.