Grip op uw vakantie-uitgaven

Wendy neemt de Grip app mee naar Lanzarote

'Aan het einde van de vakantie weet ik eigenlijk nooit precies waaraan mijn geld is opgegaan. Ik ben dus wel benieuwd naar mijn uitgavenpatroon tijdens de vakantie.' 


Daarom gaat Wendy de Grip app gebruiken. Tijdens de vakantie houdt ze een dagboek bij. Over haar vakantie en haar ervaringen met Grip. Benieuwd naar de verhalen van Wendy? Lees haar laatste blog.

Wat is Grip?

De Grip app zet al uw bij- en afschrijvingen automatisch in categorieën. Zo heeft u in één keer inzicht in uw inkomsten en uitgaven. Ook kunt u makkelijk verschillende periodes met elkaar vergelijken. Grip lijkt op een huishoudboekje. Maar is moderner en sneller.

Deel 1: Eerste keer Lanzarote

Wendy is duidelijk geen ochtendmens. Een vroege vlucht is dan ook niet aan haar besteed. Haar voornemen om 9 dagen volledig 'cashloos' te leven wordt al snel lastig. Gelukkig heeft ze hier een slimme oplossing voor.

Deel 2: Een dagje Arrecife

Wendy brengt een bezoekje aan Arrecife, de hoofdstad van Lanzarote.  Ze vertelt over de leukste bezienswaardigheden, gaat tapas eten en legt uit wat 'taggen' betekent in de Grip app en waarom dat handig is.

Deel 3: Geen dagje National Park

Een tripje naar Timanfaya National Park pakt niet helemaal uit zoals gepland. De dames gaan daarom maar snorkelen en ontdekken 's avonds het nachtleven van Lanzarote. Wendy komt erachter dat Grip niet goed overweg kan met haar aankopen in de plaatselijke supermarkt. Maar dat blijkt redelijk snel verholpen.