Naar de navigatie Naar de inhoud

Waar spaart u voor?

Wilt u sparen? Maar waar spaart u dan voor? Voor een nieuwe bank of gewoon voor 'later'. Op deze pagina vertellen wij u meer over de verschillende mogelijkheden. Komt u er niet uit? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Zij adviseren u graag.

 
Stel zoekt nieuwe wasmachine.

Er is altijd een spaarrekening die bij u past

Wilt u altijd geld achter de hand hebben voor onverwachte uitgaven? Bijvoorbeeld om uw kapotte wasmachine of koelkast te kunnen vervangen? Dan is het verstandig te sparen. Meestal krijgt u een hogere rente bij spaarrekeningen waarbij u uw geld langer laat staan. Of wilt u juist altijd kunnen storten en opnemen? Er is altijd een spaarrekening die bij u past.

 

Sparen voor later

Misschien wilt u eerder stoppen met werken. Heeft u dan voldoende pensioen? Probeer na te gaan of u straks hetzelfde wilt doen als u nu gewend bent of dat u aan minder genoeg heeft. Of heeft u juist hogere uitgaven omdat u bijvoorbeeld wilt gaan reizen? Het is nooit te laat om te sparen voor uw pensioen. Dit kan op verschillende manieren.

Vrouw met rugzak op vakantie.
 

Ongemerkt sparen

Sparen gaat nog makkelijker als u er niet teveel over na hoeft te denken. Dan groeit het spaarbedrag ongemerkt. Maak het u gemakkelijk met Automatisch Sparen, dan spaart u vanzelf een leuk bedrag. Wist u dat u ook kunt sparen terwijl u geld uitgeeft? Dat kan met Pinsparen.

Sparen voor iemand anders

Heeft u geld gespaard en wilt u dat (belastingvrij) schenken? Aan een goed doel of aan uw (klein)kinderen? Maak een afspraak met onze adviseurs voor de verschillende mogelijkheden. U kunt natuurlijk ook een spaarrekening openen voor uw kinderen of kleinkinderen.

 

Toch liever beleggen?

Heeft u (een deel van) uw spaargeld voorlopig niet nodig? En bent u bereid het risico te lopen om een deel van uw spaargeld kwijt te raken? Maar wilt u ook kans maken op een hoger rendement? Bekijk dan of beleggen iets voor u is. Lees meer over onze beleggingsvormen als u al ervaring heeft met beleggen. Heeft u nog geen ervaring met beleggen? Ook u kunt hiermee beginnen.

Man met laptop.
 

Advies van een adviseur

Over een tijdje heeft u waarschijnlijk een leuk bedrag gespaard. En wat doet u dan? Direct opnemen of toch langer vastzetten voor later, of voor uw kinderen. Praat hier eens over met een van onze adviseurs. Zij bespreken met u wat voor u de beste oplossing is. Maak gerust een afspraak.

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Liever 4G dan openbare wifi

Bedenk welk netwerk u gebruikt

10 tips voor Veilig Mobiel Bankieren

Wist u dat slimme criminelen makkelijk kunnen 'meekijken' op openbare wifi, en wifi waarvan iedereen het wachtwoord kan krijgen? Gebruik liever uw eigen 4G netwerk. Dat is vaak nog sneller ook.