Naar de navigatie Naar de inhoud

Nalaten

-

Wat moet ik nu regelen voor mijn nabestaanden?

Er is een aantal zaken waarover u kunt nadenken of die u kunt laten vastleggen. Zo kunt u diverse documenten laten opstellen om geld en goederen na te laten aan wie u dat wilt.

-

Berekenen: erfbelasting voor uw erfgenamen

Er kunnen veel redenen zijn om globaal te willen weten hoeveel erfbelasting uw erfgenamen moeten betalen bij uw overlijden. Gaat het om een groot bedrag? Kunnen uw erfgenamen de erfbelasting betalen? Deze en andere vragen kunnen wij concreet beantwoorden als de omvang van de erfbelasting is vastgesteld.

 • 1
  Wat moet ik nu regelen voor mijn nabestaanden?
 • 2
  Berekenen: erfbelasting voor uw erfgenamen

Uitgelicht

-

Nalaten zonder ruzie

Het laatste wat u wilt, is dat er na uw overlijden ruzie ontstaat over de erfenis. U bent er zelf niet meer bij om in te grijpen. Door op voorhand een aantal zaken goed te regelen, wordt de kans op ruzie tussen uw erfgenamen verkleind.

 

Testament: uw erfenis goed regelen

Blog van Mr. Tjarko Denekamp over de redenen waarom het belangrijk is uw erfenis goed te regelen en specifiek te zijn in uw testament. Dit illustreert hij aan de hand van een aantal opvallende cases. 

-
 
-

Bedrijf goed achterlaten bij overlijden

Als u (plotseling) overlijdt, komen uw nabestaanden voor veel vragen te staan. Niet alleen privé, maar als u een eigen bedrijf heeft ook zakelijk. U doet er goed aan die vragen nu al te beantwoorden.

Video's over nalaten

Stel een vraag aan een adviseur

email facebook twitterVia e-mail
 Via Facebook
 Via Twitter

Verder praten over uw situatie


Bij grote financiële beslissingen is het fijn als iemand met verstand van zaken met u meedenkt. De adviseurs van ABN AMRO helpen u hier graag bij. Wij gaan samen met u op zoek naar de oplossing die het beste bij u past.

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Uw Financieel Jaaroverzicht

Het jaaroverzicht voor uw belastingaangifte

Het financieel jaarovericht voor uw belastingaangifte

Uw Financieel Jaaroverzicht over 2016 zetten wij tussen eind januari en eind februari voor u klaar in Internet Bankieren. U krijgt een Bankmail zodra u dit overzicht kunt downloaden.

Blijf op de hoogte via

 • Volg ons via Facebook
 • Volg ons via Twitter
 • Volg ons via Linkedin
 • Volg ons via YouTube
 • Nieuwsbrief