Naar de navigatie Naar de inhoud
  • Home
  • Advies
  • de juiste keuze van Danny Cortenraede

De juiste keuze van Danny Cortenraede

“Dit is wat ik wilde doen.”

Een paar jaar geleden werkte Danny Cortenraede nog in de Marketing & Sales in de zakelijke markt. En nu produceert hij met zijn Enterprise Media videocommercials voor een grote klant. "Dit is wat ik wilde doen", vertelt Danny enthousiast, "grote producties draaien, veel leren en doen wat ik leuk vind."

“Echt fantastisch”

Een zondag in mei. Het is druk in een grote studio in Amsterdam. Samen met zijn compagnon Yoeri Stor verbindt Danny een team van 20 professionals. Hij stuurt aan, overlegt, praat. En hij geniet. Tussen het draaien door wil hij graag even praten over zijn nieuwe leven. "Een paar jaar geleden had ik niet kunnen denken dat ik in de studio commercials aan het draaien ben met 20 man. Het voelt echt fantastisch om te doen wat ik echt leuk vind."

Vertrouwen

De mensen met wie Danny nu samenwerkt zijn al jaren in de media actief en hebben commercials geproduceerd voor onder ander de Champions League, Albert Heijn en bekende series en speelfilms. Nu werken ze met zijn allen aan commercials voor NanoFixit, een liquid screenprotector voor smartphones, tablets en go pro's. "Al eerder hebben wij voor deze klant films geproduceerd. En daar waren ze zeer tevreden over." Daarom vertrouwden ze Enterprise Media deze grote opdracht wel toe.

Uitgebreide voorbereiding

En groot is de opdracht zeker. "Het is niet zomaar een productie, maar een zeer spectaculaire shoot". Compleet met Ninja’s die tegen een glazen wand vallen, een acteur die aangevallen wordt door een hond, en noem maar op. Dit vergde dan ook veel voorbereiding. "We hebben veel vergaderd op ons kantoor met een professionele producent, de cameraman en de regisseur, maar ook met stuntmannen en acteurs, die we speciaal voor deze shoot hebben ingevlogen vanuit L.A. en Londen."

Zeer soepel

Door deze uitgebreide voorbereiding loopt de productie op deze zondag zeer goed. Tot grote tevredenheid van Danny: "Iedereen staat hier met passie en dat voel je en zie je in alles terug. Er is een heerlijke sfeer en er wordt hard gewerkt! Iedereen voert zijn of haar taak goed uit. Er kan heel snel geschakeld worden en er zijn geen ingewikkelde processen die vertraging oplopen. Daardoor verlopen de draaidagen zeer soepel."

“Doen!”

Dat deze mega-productie goed verloopt, is voor Danny een bevestiging dat hij de goede keuze heeft gemaakt. "Ik ben super blij met mijn keuze! Het voelt soms helemaal niet als werken. Ik kan het iedereen aanraden. Heb je een plan en is dit wat je echt leuk vindt? Ik zeg doen!"

Volg Danny

Wilt u weten welke gevolgen de carrièreswitch precies voor hem had, zakelijk en privé? Hoe zijn dagen er nu uitzien ten opzichte van zijn vorige werk? Met welke uitdagende projecten hij bezig is? Blijf hem dan volgen op onze social media en onze site.

Weet u precies wat u besteedt?

Meer controle op uw geld met Grip

Met Grip weet je precies wat je per maand aan koffie uitgeeft

Een kop koffie to go, een lunch in de stad of een extra zak chips in uw boodschappenmand. Naast uw vaste lasten kunnen de kosten van kleine uitgaven snel oplopen. Met de Grip app weet u precies waar uw geld naartoe gaat en houdt u de controle.