Naar de navigatie Naar de inhoud

Klantverhaal: geldproblemen na een grote uitgave

Een onverwachte grote uitgave

Klantverhaal over een onverwachte grote uitgave

Een onverwachte belastingaanslag voor Mieke

Mieke werkt als zzp'er. Haar bedrijfje loopt goed en het ziet ernaar uit dat ze haar financiën goed op orde heeft. Maar als startende ondernemer was Mieke helemaal vergeten om geld te reserveren voor de inkomstenbelasting. "Toen viel die brief van de Belastingdienst op de mat. Ik moest € 22.000,- belasting betalen, maar dat geld zat inmiddels in andere investeringen." 
Mieke trof een betalingsregeling met de Belastingdienst, maar daardoor werden de maandelijkse lasten te hoog...

 

Mieke en de oplossing van ABN AMRO

Mieke belde met de afdeling 'Debiteurenbeheer' van ABN AMRO. "Ik was echt een beetje overstuur." Mieke werd, naar aanleiding van het eerste gesprek, in contact gebracht met een budgetcoach. "Hij had echt goede tips om mijn uitgaven te beperken en zag mogelijkheden die ik zelf niet zag. Nu, 2 jaar later, ben ik redelijk op orde. Ik zal nooit meer vergeten om geld te reserveren voor mijn inkomstenbelasting. Ondernemen is ook leren en ik ben blij dat ABN AMRO meedenkt."

Ook interessant voor u

Zo krijgt u nog meer inzicht, overzicht en financiële ruimte.

Wilt u ook praten over uw geldproblemen?

Bel dan en u wordt direct geholpen door een deskundige medewerker die met u meedenkt. Samen met u zoeken we naar een oplossing voor uw financiële problemen.

Hulp nodig bij financiële problemen? Bel ons van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur.

020 - 34 33 800 (lokaal tarief)

Weet u precies wat u besteedt?

Meer controle op uw geld met Grip

Met Grip weet je precies wat je per maand aan koffie uitgeeft

Een kop koffie to go, een lunch in de stad of een extra zak chips in uw boodschappenmand. Naast uw vaste lasten kunnen de kosten van kleine uitgaven snel oplopen. Met de Grip app weet u precies waar uw geld naartoe gaat en houdt u de controle.