Naar de navigatie Naar de inhoud

Klantverhaal: geldproblemen na scheiding

Scheiden

Klantverhaal over geldproblemen na scheiding

Een onverkochte woning na de scheiding van Arno en Anke

Arno en Anke liggen al 2 jaar in scheiding. Hun gezamenlijke koopwoning is nog steeds niet verkocht. Arno woont inmiddels samen bij zijn nieuwe partner en Anke is een appartement gaan huren. "We hebben de vraagprijs al een keer verlaagd, maar ook daarna slechts één keer kijkers gehad. Het begint nu echt een strop te worden, want we kunnen de dubbele lasten niet meer betalen en zo kunnen we allebei niet verder", aldus Anke.  

 

Arno en Anke en de oplossing van ABN AMRO

Arno belde met de bank. "Gelukkig hadden zij een oplossing voor ons. Onze hypotheekvorm is boetevrij omgezet van een 'meegroeihypotheek' naar een 'annuïteitenhypotheek', met behoud van de huidige looptijd. We hadden ook nog een lening, een Flexibel Krediet. Die is afgelost met de opgebouwde spaarwaarde van onze hypotheek, dus die last is alvast van onze schouders. Nu maar hopen dat het huis snel verkocht wordt, zodat we van die hele hypotheek af zijn, maar voorlopig kost het ons in ieder geval maandelijks al minder geld". 

Ook interessant voor u

Zo krijgt u nog meer inzicht, overzicht en financiële ruimte.

Wilt u ook praten over uw geldproblemen?

Bel dan en u wordt direct geholpen door een deskundige medewerker die met u meedenkt. Samen met u zoeken we naar een oplossing voor uw financiële problemen.

Hulp nodig bij financiële problemen? Bel ons van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur.

020 - 34 33 800 (lokaal tarief)

Liever 4G dan openbare wifi

Bedenk welk netwerk u gebruikt

10 tips voor Veilig Mobiel Bankieren

Wist u dat slimme criminelen makkelijk kunnen 'meekijken' op openbare wifi, en wifi waarvan iedereen het wachtwoord kan krijgen? Gebruik liever uw eigen 4G netwerk. Dat is vaak nog sneller ook.