Naar de navigatie Naar de inhoud

Betalingsproblemen?

Hulp bij geldproblemen

Het kan wel eens voorkomen dat u een rekening niet kunt betalen. Bijvoorbeeld omdat er net te weinig geld op uw betaalrekening staat. Maar wat als het steeds vaker gebeurt? Omdat u uw baan verliest, gaat scheiden of ziek wordt? Onze adviseurs helpen u graag. Samen met u zoeken we naar een passende oplossing. In welke situatie u ook zit: u hoeft er niet alleen voor te staan. 

Bang betalingsachterstand op te lopen? Onze financieel coaches helpen u.

Hulp bij meer grip op uw geld

Bent u bang dat u in de toekomst in geldproblemen komt? Maak dan een afspraak met een van onze financieel coaches. Dat kost u niets. Samen met u bespreken ze uw financiële situatie en zorgen voor meer inzicht en overzicht. Maar liefst 85% van de mensen die geholpen zijn door onze financieel coaches hebben hun geldzaken weer op orde. U binnenkort ook? 

Lees meer Afspraak maken
Betalingsachterstand? Debiteurenbeheer kan u helpen.

Hulp bij betalingsachterstand

Heeft u betalingsachterstanden? Weet dan dat u niet alleen bent. Onze medewerkers van Debiteurenbeheer spreken elke dag klanten met financiële problemen. Bijna altijd vinden we een oplossing. Aarzel dus niet, maar bel ons gerust. Hoe eerder u belt, hoe beter wij samen met u uw probleem kunnen oplossen. Dat doen wij graag, gratis en vrijblijvend. 


Bel 020 - 34 33 800

Krijgt u al hulp van Debiteurenbeheer?

Onze deskundige adviseurs van Debiteurenbeheer staan voor u klaar als u het even tegenzit. In bijna alle gevallen vinden wij een oplossing. Maar we kunnen u alleen helpen als wij volledig inzicht hebben in uw situatie. En u kunt deze informatie eenvoudig met ons delen. Online, in 3 stappen. Bekijk de video maar eens en deel uw informatie vandaag nog. Hoe sneller en completer, hoe beter! 

Hulp nodig bij financiële problemen? Bel ons van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur.

020 - 34 33 800 (lokaal tarief)

Internet Bankieren is vernieuwd

Helpt u ons mee testen?

Inloggen in het vernieuwde Internet Bankieren

U wilt natuurlijk zo prettig mogelijk bankieren. Daarom verbeteren we Internet Bankieren voortdurend. We voeren deze wijzigingen pas door, nadat we deze hebben getest. En u kunt daarbij helpen. Test u mee?

Blijf op de hoogte via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Nieuwsbrief