Naar de navigatie Naar de inhoud

Betalingsproblemen?

Vraag hulp bij geldproblemen

Hulp bij financiële problemen

Het is logisch dat u er liever niet mee te koop loopt: geldproblemen. Het kan iedereen overkomen, ook buiten uw schuld om. Bijvoorbeeld omdat u uw baan kwijtraakt, of arbeidsongeschikt wordt. Wist u dat maar liefst 2 miljoen Nederlandse huishoudens een betalings-achterstand hebben? Lees wat u zelf kunt doen én wat wij voor u kunnen doen. Als u er zelf niet meer uitkomt, vraag dan hulp aan onze adviseurs, gratis en vrijblijvend.

 

Wat kunt u zelf doen aan geldproblemen?

Kunt u nog nét de eindjes aan elkaar knopen? Maar heeft u geen reserve voor als uw wasmachine kapot gaat? Wacht dan niet te lang. U kunt er nu al iets aan doen, voordat u écht in de problemen komt.
Krijg beter inzicht in uw inkomsten en uitgaven met onze handige hulpmiddelen, bekijk de video's over hoe u weer grip krijgt op uw geld, lees de tips van onze adviseurs of maak een gratis afspraak.

Werk samen met ABN AMRO aan een oplossing bij betalingsachterstand
 
Een budgetcoach van ABN AMRO helpt u bij betalingsproblemen

Wat kunnen wij voor u doen?

Heeft u betalingsproblemen? Dan kunt u daar met wat hulp ook weer uitkomen. U heeft misschien al een brief van onze afdeling 'Debiteurenbeheer' gehad? Neem dan contact met ons op. Dan bespreken we samen uw financiële situatie en bekijken we hoe het komt dat u een betalingsachterstand heeft. Als u niets doet en uw lening of hypotheek bij ons niet meer betaalt, moeten wij bij Bureau Krediet Registratie (BKR) melden dat u een betalingsachterstand heeft. Daardoor kunt u in de toekomst moeilijker een nieuwe lening krijgen. Wij zoeken liever samen met u naar een mogelijke oplossing.

Bel direct zelf of maak een afspraak

Praat verder over uw situatie

Bij financiële problemen is het fijn als iemand met verstand van zaken met u meedenkt. Bel zelf met één van de medewerkers via 020 - 34 33 800 (lokaal tarief) en u wordt direct geholpen. In principe kunnen alle problemen telefonisch worden besproken.

Maak online een afspraak

Vul het afspraakformulier in en maak een terugbelafspraak op een dag en tijdstip dat het u uitkomt.

 

Hulp nodig bij financiële problemen? Bel ons van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur.

020 - 34 33 800 (lokaal tarief)

Weet waar uw geld blijft

Met de Grip-app meer grip op uw geld

Weet waar uw geld blijft

Met Grip weet u precies waar u uw geld aan uitgeeft. Deze app zet al uw inkomsten en uitgaven in categorieën. Handig, zo ziet u meteen wat er elke maand opgaat aan bijvoorbeeld boodschappen.

Blijf op de hoogte via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Nieuwsbrief