Naar de navigatie Naar de inhoud

Betalingsproblemen?

Hulp bij geldproblemen

Het kan wel eens voorkomen dat u een rekening niet kunt betalen. Bijvoorbeeld omdat er net te weinig geld op uw betaalrekening staat. Maar wat als het steeds vaker gebeurt? Omdat u uw baan verliest, gaat scheiden of ziek wordt? Onze adviseurs helpen u graag. Samen met u zoeken we naar een passende oplossing. In welke situatie u ook zit: u hoeft er niet alleen voor te staan. 

Bang betalingsachterstand op te lopen? Onze financieel coaches helpen u.

Hulp bij meer grip op uw geld

Bent u bang dat u in de toekomst in geldproblemen komt? Maak dan een afspraak met een van onze financieel coaches. Dat kost u niets. Samen met u bespreken ze uw financiële situatie en zorgen voor meer inzicht en overzicht. Maar liefst 85% van de mensen die geholpen zijn door onze financieel coaches hebben hun geldzaken weer op orde. U binnenkort ook? 

Lees meer Afspraak maken
Betalingsachterstand? Debiteurenbeheer kan u helpen.

Hulp bij betalingsachterstand

Heeft u betalingsachterstanden? Weet dan dat u niet alleen bent. Onze medewerkers van Debiteurenbeheer spreken elke dag klanten met financiële problemen. Bijna altijd vinden we een oplossing. Aarzel dus niet, maar bel ons gerust. Hoe eerder u belt, hoe beter wij samen met u uw probleem kunnen oplossen. Dat doen wij graag, gratis en vrijblijvend. 


Bel 020 - 34 33 800

Krijgt u al hulp van Debiteurenbeheer?

Onze deskundige adviseurs van Debiteurenbeheer staan voor u klaar als u het even tegenzit. In bijna alle gevallen vinden wij een oplossing. Maar we kunnen u alleen helpen als wij volledig inzicht hebben in uw situatie. En u kunt deze informatie eenvoudig met ons delen. Online, in 3 stappen. Bekijk de video maar eens en deel uw informatie vandaag nog. Hoe sneller en completer, hoe beter! 

Hulp nodig bij financiële problemen? Bel ons van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur.

020 - 34 33 800 (lokaal tarief)

Weet u precies wat u besteedt?

Meer controle op uw geld met Grip

Met Grip weet je precies wat je per maand aan koffie uitgeeft

Een kop koffie to go, een lunch in de stad of een extra zak chips in uw boodschappenmand. Naast uw vaste lasten kunnen de kosten van kleine uitgaven snel oplopen. Met de Grip app weet u precies waar uw geld naartoe gaat en houdt u de controle.