Naar de navigatie Naar de inhoud

Klantverhaal: geldproblemen na arbeidsongeschiktheid

Arbeidsongeschiktheid door ziekte

Klantverhaal over financiële problemen bij werkeloosheid

Ons leven staat op zijn kop

Simone en Richard zijn 20 jaar getrouwd. Kort na dit jubileum wordt er bij Richard een ernstige ziekte geconstateerd. De medische molen vergt veel van Richard en zijn kleine bedrijf in de visserij, waar Simone en hij altijd prima van konden leven, gaat failliet. Naast het wegvallen van het inkomen uit de zaak, heeft de zaak ook nog een schuld aan de Belastingdienst die door Richard betaald moet worden. Daarnaast hebben Richard en Simone een krediet en een hypotheek bij ABN AMRO.

 

Richard, Simone en de oplossing van ABN AMRO

De afdeling Debiteurenbeheer is met Richard en Simone in gesprek gegaan. Het ziet er niet naar uit dat Richard beter zal worden. Het huis en de bijbehorende lasten kunnen door Simone alleen niet worden betaald. Op het huis zit een overwaarde, die waarschijnlijk voldoende is om hun schulden af te lossen. Met de uitkering van Simone en het beperkte inkomen van Richard vanuit een verzekering, hebben zij voldoende inkomsten om samen te kunnen leven. Tot het moment dat het huis is verkocht, krijgen Richard en Simone een Flexibel Hypotheek Krediet

Ook interessant voor u

Zo krijgt u nog meer inzicht, overzicht en financiële ruimte.

Wilt u ook praten over uw geldproblemen?

Bel dan en u wordt direct geholpen door een deskundige medewerker die met u meedenkt. Samen met u zoeken we naar een oplossing voor uw financiële problemen.

Hulp nodig bij financiële problemen? Bel ons van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur.

020 - 34 33 800 (lokaal tarief)

Log veilig in met iDIN

Probeer het nu bij uw belastingaangifte

inloggen bij de belastingdienst met idin

U zit klaar voor uw belastingaangifte. Maar dan. Wat is uw DigiD-wachtwoord ook alweer? Met iDIN hoeft u geen wachtwoorden meer te onthouden. U gebruikt de veilige inlogmethode van uw bank. Bij de Belastingdienst, maar ook bij andere instanties.

Blijf op de hoogte via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Nieuwsbrief