Naar de navigatie Naar de inhoud

Financiële Routeplanners

Welke financiële keuzes maakt u?

Staat u op het punt een financiële keuze te maken? Dan vraagt u zich misschien af wat slimmer is om te doen. Want wat zijn de gevolgen? ABN AMRO helpt u graag bij het maken van de juiste financiële keuzes. Daarvoor hebben we de Financiële Routeplanners voor u. Bekijk het overzicht.

Financiële Stresstest

vrouw met portemonnee

Maakt u zich wel eens zorgen over uw financiële situatie en wilt u snel weten of u maatregelen moet nemen? Met de Financiële Stresstest krijgt u binnen 5 minuten het antwoord.

Een persoonlijk pensioenadvies

drie mensen die de hand schudden

Straks een goed pensioen, op de beste manier voor nu? Een goed pensioenadvies zorgt daarvoor.  Onze pensioenadviseurs helpen u graag. Zij stellen voor u een plan op, waarin al uw wensen en mogelijkheden zijn verwerkt.

Testamentwijzer

man en vrouw in overleg

Is uw testament gunstig opgesteld? Overleg hiervoor met onze financieel specialisten. Zij kijken samen met u of er andere mogelijkheden zijn. Ook vergelijken zij de fiscale voordelen van een schenkingsplan met die van het nalaten van vermogen. Maak een afspraak: 0900 - 00 24 (gebruikelijke belkosten).

Maximale Hypotheek Calculator

man en vrouw bij laptop

Wilt u weten hoeveel geld u kunt lenen om een huis te kopen? Of wat het maandbedrag is? Bereken uw maximale hypotheek. De berekening geeft een idee van de hoogte van de maandlasten.

Financiële keuzes

routeplanners

Plaatsen financiële keuzes u wel eens voor een dilemma? Want wat is nu slim om te doen? Onze deskundigen geven antwoord op vragen over wonen, schenken en nalaten, scheiden, pensioen en ontslag. Bekijk de filmpjes en artikelen.

Financiële Vergelijker

vergelijker

Met de Financiële Vergelijker zet u uw geldzaken snel op een rij. U kunt uw financiële situatie vergelijken met die van soortgelijke huishoudens in Nederland.

Blijf op de hoogte via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Nieuwsbrief