Naar de navigatie Naar de inhoud

Goede sportieve voornemens

Fit worden in het nieuwe jaar

Met de feestdagen achter de rug heeft u ongetwijfeld ook goede sportieve voornemens. Fit Girl Vladana Vulevic van de community #FITGIRLCODE geeft u betaalbare tips om 2016 fit tegemoet te gaan!

Tip 1: Proost!

Wie zegt dat nieuwsjaarsborrels uit champagne en ongezonde hapjes moeten bestaan? Organiseer zelf een bootcamp met vrienden en combineer deze met een gezonde nieuwjaarsborrel. Proost bijvoorbeeld met een heerlijk fruit- of groentesapje op het nieuwe jaar!

Tip 2: Maak gebruik van aanbiedingen

Sportscholen hebben in het nieuwe jaar vaak acties dus houd deze goed in de gaten! Zo bespaart u heel wat geld en start u het nieuwe jaar goed! Er zijn daarnaast ook veel proeflessen die u in deze periode kunt volgen.

Tip 3: Maak afspraken met vrienden

Ga samen sporten met een vriend of vriendin en spreek het volgende af; als u zonder geldige reden niet gaat, moet u trakteren op een lunch of een diner. Dit weerhoudt u ervan om de workout te annuleren, gezien het dan meer geld en tijd kost.

Tip 4: Sale shoppen

Jaarlijks vindt er begin van het nieuwe jaar uitverkoop plaats. Ook online doen de webshops mee met acties. Wilt u uzelf belonen met een nieuwe sportoutfit? Of heeft u echt iets nodig? Scoor dan dat flitsende sportshirt en die goede sportbeha in de uitverkoop. Een goede outfit maakt het sporten nog leuker!

We hoeven u natuurlijk niet te vertellen dat bewegen bevorderend is voor uw gezondheid. Vaak gaat u niet alleen lekkerder in uw vel zitten, maar krijgt u er ook meer energie van. Wij zijn klaar om aan de slag te gaan met onze sportieve voornemens! U ook?

Bespaartips voor december

Wilt u volgend jaar iets meer te besteden hebben begin van het nieuwe jaar? Spaar dan het hele jaar door elke maand een klein vast bedrag, zodat de decembermaand niet (te) duur uitvalt. Lees meer bespaartips voor deze feestmaand.

Financieel Jaaroverzicht

Uw Financieel Jaaroverzicht staat online

Het financieel jaarovericht voor uw belastingaangifte

Heeft u uw belastingaangifte nog niet gedaan? Uw Financieel Jaaroverzicht over 2016 staat voor u klaar in Internet Bankieren. Handig als u de gegevens op uw belastingaangifte wilt controleren en aanvullen.

Blijf op de hoogte via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Nieuwsbrief