Naar de navigatie Naar de inhoud

Word een held met je geld

Jong geleerd, oud gedaan

Kinderen leren omgaan met geld. Dat vinden we belangrijk. Daarom hebben we met het NIBUD een lesprogramma ontwikkeld: 'Word een held met je geld'. Zo proberen we te voorkomen dat de kinderen van nu later schulden krijgen.

het poppetje van 'word een held met je geld' zwaait met zijn hand
 
poppetje houdt zijn handen in de lucht

Hoe denken kinderen over geld?

Het lesprogramma ligt klaar, en nu? Sinds 2011 hebben al meer dan 600 bankmedewerkers voor de klas gestaan met 'Word een held met je geld'. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk.

 

Dit jaar maar liefst 500 gastlessen!

Ons actieve vrouwennetwerk levert graag een bijdrage aan dit project. Daarom willen we in 2013 met 1000 vrouwelijke collega's 500 gastlessen geven aan leerlingen van groep 7 en 8. Hoe denken deze kinderen over geld? Onze collega's geven antwoord op hun vragen. Ook delen ze hun ervaringen met ons. En niet te vergeten, ook de leukste, slimste, grappigste vragen. Check #geldheld op twitter voor de laatste update.

lachend poppetje houdt een potlood vast
 
poppetje springt en tikt zijn voeten tegen elkaar

Medewerkers delen graag hun financiële kennis

ABN AMRO Foundation stimuleert de medewerkers van onze bank om zich als vrijwilliger in te zetten voor onze maatschappelijke projecten. Het bevorderen van (financiële) zelfredzaamheid is bij veel van deze projecten een belangrijk thema. Dat spreekt onze medewerkers aan. In 2012 hebben zij zich ruim 13.000 keer ingezet voor vrijwilligerswerk.

Maak kans op een iPad mini

Meedoen is eenvoudig

Maak kans op 1 van de 100 iPad Mini's!

Download en activeer Mobiel Bankieren uiterlijk 31 december 2016. Of log voor het nieuwe jaar even in, als u de app al heeft. Dan maakt u automatisch kans op 1 van de 100 iPad mini's!

Blijf op de hoogte via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Nieuwsbrief