Naar de navigatie Naar de inhoud

Schadevrije jaren autoverzekering

Alle gegevens overzichtelijk op uw polis

21-08-2013

Vanaf 1 januari 2014 ziet u op de polis van uw ABN AMRO Autoverzekering in één oogopslag uw schadevrije jaren, de bonus/malus-trede en uw no-claimkorting. Op uw huidige polis staan de schadevrije jaren nog niet genoemd.

 

Nu weten hoeveel schadevrije jaren u heeft?

Als u inlogt in Internet Bankieren met uw e.dentifier, ziet u in het overzicht bij uw autoverzekering het aantal schadevrije jaren staan. U kunt natuurlijk ook bellen met een van onze medewerkers via 0900 - 00 24 (gebruikelijke belkosten).

 

Gevolg afspraak Verbond van Verzekeraars

Met het Verbond van Verzekeraars is afgesproken dat verzekerden vanaf 1 januari 2014 elk jaar een opgave krijgen van het aantal opgebouwde schadevrije jaren. Als u uw polis beëindigt na 1 januari 2016 krijgt u bij een andere verzekeraar hetzelfde aantal schadevrije jaren. Vanaf dan gebruiken verzekeraars daarvoor dezelfde tabel. Het aantal schadevrije jaren wordt dan door alle autoverzekeraars op dezelfde manier vastgesteld.

 

Waarom deze afspraak?

Als u als verzekerde wilt overstappen naar een andere verzekeraar is voortaan duidelijk hoeveel schadevrije jaren hij heeft. Autoverzekeraars houden wel de vrijheid om gedurende de looptijd van een verzekering eigen voorwaarden te hanteren zoals 'bonusbeschermers' of eigen bonus/malus-ladders. Deze extra's kunnen bij het opzeggen van een polis niet naar een andere verzekeraar worden meegenomen.

Hulp nodig? Bel met onze medewerkers. Dat kan 24 uur per dag, 7 dagen per week.

0900 - 00 24 (gebruikelijke belkosten)

Identificatiecode vergeten?

Maak eenvoudig een nieuwe code aan

Sneller inloggen en uw saldo bekijken met uw persoonlijke identificatiecode

Bent u uw identificatiecode vergeten? Maak dan in Internet Bankieren een nieuwe code aan en u kunt direct weer inloggen. Voor de Mobiel Bankieren app gebruikt u dezelfde code.

Blijf op de hoogte via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Nieuwsbrief