Naar de navigatie Naar de inhoud

Nederlanders claimen vaker kleine schades

Assurantie

Dekt uw inboedelverzekering ook uw spullen buitenshuis?

Nederlanders claimen door de economische crisis vaker kleine schades. Doordat het aantal elektronische apparaten is toegenomen, gaat het steeds vaker om schades aan bijvoorbeeld iPads en laptops. Het is daarom belangrijk dat mensen een aanvulling op hun inboedelverzekering afsluiten, zodat hun spullen ook buitenshuis zijn verzekerd.

 

Meldingen van schades bij verzekeraars

Bron: www.nu.nl, donderdag 7 maart 2013, 09:28

"Door de crisis hebben mensen het geld harder nodig. En ze zijn er immers voor verzekerd.", stelt ASR-topman Jos Baeten in het Algemeen Dagblad. Bij de genationaliseerde verzekeraar ASR komen duizenden extra claims binnen. Ook andere grote verzekeraars zoals Delta Lloyd, SNS Reaal en Univé hebben volgens de krant te maken met een stijging van het aantal claims. De Consumentenbond vindt het goed dat mensen hun voorwaarden beter hebben bestudeerd. In het verleden werd misschien wel te weinig geclaimd.

 

Schademeldingen bij ABN AMRO Verzekeringen

ABN AMRO Verzekeringen merkt ook dat klanten meer schades melden. Vooral door de allriskdekking keert de verzekeraar nu veel meer uit. Helaas moet ABN AMRO Verzekeringen regelmatig klanten teleurstellen die geen allriskdekking hebben.

Inboedelverzekering met extra buitenshuisdekking

Met de Inboedelverzekering verzekert u uw inboedel tegen de financiële gevolgen van brand, diefstal en storm. U kunt uw Inboedelverzekering uitbreiden. Met de aanvullende buitenshuisdekking verzekert u uw bezittingen ook buiten de deur. Zo voorkomt u teleurstellingen.

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Liever 4G dan openbare wifi

Bedenk welk netwerk u gebruikt

10 tips voor Veilig Mobiel Bankieren

Wist u dat slimme criminelen makkelijk kunnen 'meekijken' op openbare wifi, en wifi waarvan iedereen het wachtwoord kan krijgen? Gebruik liever uw eigen 4G netwerk. Dat is vaak nog sneller ook.