Naar de navigatie Naar de inhoud

abnamro.nl beste bankenwebsite

Beste bankenwebsite 2013 volgens onderzoek van WUA!

Duizenden consumenten gaven hun mening

Goed nieuws voor onze klanten: consumenten vinden abnamro.nl de beste website in de bankensector. Dat blijkt uit een groot onderzoek van concurrentieanalist WUA! De uitslag laat zien dat we ook dit jaar erin geslaagd zijn onze site beter te maken voor onze bezoekers. Dat doen we op basis van uw feedback en dat blijven we in de toekomst doen.

 

Top 5 van beste bankenwebsites

  Cijfer 2013Cijfer 2012
1. ABNAMRO.nl7,27,1 (3)
2.Rabobank.nl7,16,8 (4)
3. Hypotheker.nl7,17,2 (2)
4.ING.nl6,86,8 (5)
5.WestlandUtrechtBank.nl6,86,0 (11)

Meer hoge cijfers

In maart 2013 werd ABN AMRO door WUA! voor de vijfde keer op rij gekroond tot beste online aanbieder van hypotheken. In een ander onderzoek van WUA! scoren we ook als aanbieder van leningen hoog. 

Bovendien waardeert de Consumentenbond onze betaalpakketten met een 9,0. Minstens zo blij zijn we met de hoge klantwaarderingen voor onze adviseurs, die consumenten invullen op advieskeuze.nl.

 

Wat doet WUA!?

WUA! is een onafhankelijk onderzoeksbureau dat bedrijven en organisaties helpt hun websites te verbeteren. WUA! kijkt daarbij vooral naar de ervaring van de gebruikers.

De uitslag van  dit onderzoek is gebaseerd op 58 onderzoeken waarin 6.290 respondenten gezamenlijk 26.631 beoordelingen hebben gegeven. Dit gebeurde tussen augustus 2012 en juli 2013.

Lucas krijgt korting op zijn betaalpakket

Geld terug, veel extra's &Meer

Voordeel voor klanten

Maandelijks tot 20% van de kosten voor uw betaalpakket terugkrijgen. Dat laat u toch niet liggen? Bovendien krijgt u bij &Meer wekelijks korting bij aansprekende winkels én voordeel op uw bankzaken.

Blijf op de hoogte via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Nieuwsbrief