Naar de navigatie Naar de inhoud

ABN AMRO MeesPierson introduceert Private LiveXpert

PrivateLiveXpert

Uw private banker altijd bij u

Met Private LiveXpert kiest u voor onze complete private banking dienstverlening in een eigentijds jasje. Uw dagelijkse bankzaken, uw beleggingsportefeuille en uw grotere vermogensvragen zijn bij ons in goede handen. Uw private banker en financieel specialisten zijn vanaf nu met één klik bereikbaar

De kern van private banking

Wij begrijpen dat u pas tevreden bent als u zich persoonlijk herkent in onze adviezen. Om u goed van dienst te kunnen zijn willen we u daarom eerst leren kennen. Uitgebreid de tijd nemen om uw financiële situatie in beeld te brengen. Samen te praten over uw persoonlijke plannen en verwachtingen. Bij ons heeft u contact met de mensen die uw taal spreken. Zij stellen vragen die u aan het denken zetten en prikkelen u met verschillende scenario’s. Dat is volgens ons de basis voor een goede en duurzame samenwerking.

Private LiveXpert voor u

Private LiveXpert is private banking anno nu.  U staat in direct contact met het private banking team. En u heeft toegang tot de expertise van onze financieel specialisten. In de vorm van adviezen, maar ook in de vorm van informatie en inspiratie.

  • snel en direct contact met uw private banker en team

  • maatwerk advies van financieel specialisten

  • ook 's avonds en op zaterdag bereikbaar

Dagelijkse bankzaken?

Private Assistance helpt u graag

Team Private Assistance

Hulp nodig met uw dagelijkse bankzaken? Onze collega's van Private Assistance zitten voor u klaar. Bel +31 (0) 20 343 43 43.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via LinkedIn