Naar de navigatie Naar de inhoud

Private Banking Nabestaandenservice

Nabestaanden service

Ondersteuning in een emotionele periode

Nabestaandenservice

  • Bankzaken blijven doorgaan
  • Rust en duidelijkheid
  • Juiste keuzes in uw testament

Dit is een document waarin iemand verklaart wat er na het overlijden met zijn of haar nalatenschap moet gebeuren. Met een testament kan iemand dus afwijken van het wettelijk erfrecht. Een notaris stelt een testament op en meldt dit bij het Centraal Testamentenregister. Weet u niet of de overledene een testament had? U kunt dit navragen bij een notaris of bij het Centraal Testamentregister in Den Haag.
e.dentifier

Bankzaken blijven doorgaan

Als iemand in uw directe omgeving overlijdt, volgt er een emotionele periode. Een periode waarin u veel zaken moet regelen. Bijvoorbeeld de administratieve afhandeling van een overlijden, zodat de bankzaken gewoon doorgaan. Uw private banker kan u hierbij ondersteunen.

Rust en duidelijkheid

Ook op lange termijn heeft het overlijden financiële gevolgen voor u. Denk bijvoorbeeld aan de afwikkeling van de nalatenschap, die veel tijd en energie kan kosten. Onze specialisten van bewindvoering en executele kunnen u hierbij helpen, onder andere door de afwikkeling uit handen te nemen.  Dit zorgt voor rust en duidelijkheid. Bovendien kan dit familieconflicten helpen voorkomen.

Juiste keuzes in uw testament

Heeft u met uw partner een flexibel testament afgesloten? Bij zo'n testament kan de langstlevende keuzes maken over de verdeling van de nalatenschap. Deze keuzes kunnen grote invloed hebben op de erfbelasting. Onze estate planners overleggen graag met u wat de gevolgen zijn.

Vragen of hulp nodig? Bel met onze collega's van Private Assistance.

Bel +31 (0) 20 343 43 43

Direct contact vanuit de app

Sneller bellen via Mobiel Bankieren

Geïdentificeerd bellen via de app

Als u ons belt via de Mobiel Bankieren app, krijgt u direct de juiste persoon aan de lijn. En omdat u al ingelogd bent, weten we meteen wie er belt. Zo kunnen we u sneller helpen.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin