Naar de navigatie Naar de inhoud

Uw vermogen duurzaam inzetten

Uw missie

Maatschappelijk vermogen

Bij welk doel uw hart ook ligt

Hoe beschermt u het vermogen en hoe voldoet u aan uw missie om (een deel van) dat vermogen in te zetten voor uw maatschappelijke doel? Het is de kernvraag waar u als bestuurder antwoord op wilt. Feilloos en efficiënt betalingsverkeer en de juiste financiële producten en diensten voor een optimale bedrijfsvoering zijn vanzelfsprekend een vereiste. Maar wat als het gaat om de beste financiële keuzes voor het vermogen dat u beheert? Hoe leidt u de financiële planning van uw huidige en toekomstige activiteiten in goede banen? En hoe genereert u voldoende inkomsten om uw doel te bereiken?

Duurzaam beleggen

Duurzaam beleggen

De duurzame belegger combineert financieel rendement met verantwoordelijkheid voor de toekomst.

Duurzaam beleggen
Impact beleggen
Impact beleggen

Beleggen met impact

Impact beleggen zorgt voor een bijdrage aan de maatschappij en/of het milieu. Die bijdrage is meetbaar, en levert financieel rendement op.

Services

Onze beleggingsdiensten

Beleggen bij ABN AMRO MeesPierson kan op veel manieren. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken om uw persoonlijke beleggingsdoel te bereiken. Want dat is uiteindelijk waar het bij beleggen om gaat.

Services

Hoe duurzaam belegt u dan precies?

Hoe bepalen we wat een duurzame belegging is? Dat doen we met behulp van onze Duurzaamheidsindicator. Die geeft een duurzame 'scorecard' voor een belegging, op een schaal van 'slecht' tot 'uitstekend'. De gegevens achter die scorecard komen van het onafhankelijke onderzoeksbureau Sustainalytics.

Uw vermogen duurzaam inzetten met ABN AMRO MeesPierson

Denkt u er ook over uw vermogen duurzaam te beleggen? Onze specialisten helpen beleggers beslissingen te maken die zowel financieel rendabel als toekomstbestendig zijn. We gaan graag met u in gesprek over het duurzaam inzetten van uw vermogen.

Dagelijkse bankzaken?

Private Assistance helpt u graag

Team Private Assistance

Hulp nodig met uw dagelijkse bankzaken? Onze collega's van Private Assistance zitten voor u klaar. Bel +31 (0) 20 343 43 43.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via LinkedIn