Naar de navigatie Naar de inhoud

Generation Next Academy

Generation Next Academy

Leer omgaan met vermogen

De jaarklas van 2017 is vol. Doe jij de volgende keer mee?

De nieuwe jaargang van de Generation Next Academy is vol. We houden de klas ieder jaar bewust overzichtelijk, zodat iedereen genoeg aandacht krijgt. Heb je interesse voor een volgende klas? Laat het ons weten. Dan ben jij de eerste die het hoort als er een nieuwe reeks bijeenkomsten begint. We houden je graag op de hoogte.

Bekijk een impressie van de vorige jaargroep.

Wat houdt de Generation Next Academy in?

Samen met de experts van ABN AMRO MeesPierson ontwikkelen we ieder jaar een programma dat gaat over het krijgen en hebben van vermogen. Of het nu gaat over beleggen, schenken, privacy, ondernemen of de invloed van geld op relaties. De Generation Next Academy is speciaal ontwikkeld voor de kinderen van relaties van ABN AMRO MeesPierson tussen de 18 en 30 jaar. Meedoen kost voor de deelnemers van 2017 € 1100,-.

Gedurende het jaarprogramma:

  • zijn er negen events waar deelnemers de kans krijgen om niet alleen in contact te komen met mensen die in eenzelfde situatie zitten maar ook te leren omgaan met het krijgen en hebben van vermogen.
  • krijgen deelnemers toegang tot het online platform. Daar hebben zij de mogelijkheid om e-learnings te volgen die aansluiten bij de thema's van de seminars.
  • hebben ze een mentor bij wie ze terecht kunnen met al hun vragen.

En verder...

  • Hoe ziet het programma eruit?

  • Hoeveel tijd ben ik kwijt?

  • Hoe werkt het online platform?

  • Wat kun je verwachten van de Generation Next Academy?

Vragen of hulp nodig?

Heb je nog vragen of heb je hulp nodig? Mail ons dan op generation.next.academy@nl.abnamro.com. We helpen je graag.

Doe je mee?

Heb je interesse in de Generation Next Academy? Mooi! Bekijk de voorwaarden (pdf, 209kB) en schrijf je daarna in op de nieuwsbrief. We houden je op de hoogte.

Vragen of hulp nodig? Bel met onze collega's van Private Assistance.

Bel +31 (0) 20 343 43 43

Financieel Jaaroverzicht

Nu te downloaden

Financieel jaaroverzicht 2016

Uw Financieel Jaaroverzicht 2016 staat nu voor u klaar. Vanaf 1 maart kunt u uw vooraf ingevulde belastingaangifte controleren. Als u nu inlogt met uw e.dentifier, kunt u het overzicht direct downloaden.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin