Naar de navigatie Naar de inhoud

Generation Next Academy: het opleidingsprogramma voor jou

Next

De kracht van omgaan met je vermogen zit in jezelf

Generation Next Academy: nieuwe jaargang in januari

In september 2016 zijn we gestart we met een exclusief jaarprogramma van de Generation Next Academy. Wegens enorme belangstelling was deze eerste editie meteen volgeboekt.

In januari 2017 starten we met een nieuwe jaargang. Wil je op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen? Laat dan je mailadres achter zodat jij als eerste bericht krijgt als de inschrijving is geopend.

Generation Next Academy - screenshot dilemma
 

Wat houdt de Generation Next Academy in?

Samen met de experts van ABN AMRO MeesPierson hebben we een jaarprogramma ontwikkeld dat gaat over het krijgen en hebben van vermogen. Of het nu gaat over beleggen, schenken, privacy, ondernemen of de invloed van geld op relaties. De Generation Next Academy is speciaal ontwikkeld voor de kinderen van relaties van ABN AMRO MeesPierson tussen de 18 en 30 jaar.

Na het volgen van de Generation Next Academy heb je:

  • meer inzicht in je huidige (financiële) situatie en inzicht in hoeverre jij actief met het vermogen om wilt gaan en hoe je dat kunt doen 

  • een goed beeld van welke (financiële) verantwoordelijkheden en verplichtingen er komen kijken bij het krijgen en het hebben van vermogen 

  • andere jonge mensen ontmoet die in eenzelfde situatie zitten en met wie je vrijuit kunt sparren  

 
Generation Next Academy dashboard

Beveiligd online platform

In een lesjaar maak je deel uit van een club van jonge mensen die ook uit vermogende families komen en die je ontmoet tijdens de seminars. Je jaargenoten kom je ook tegen in het beveiligde online platform waar je e-learnings volgt die aansluiten bij de thema's van de seminars.

Zelfstandig en op momenten waarop het jou uitkomt ga je aan de slag met de content en ontwikkel je skills om je persoonlijke doelstellingen te bepalen en behalen. De uitslagen van tests kun je steeds benchmarken met de (anonieme) resultaten van je jaargenoten.

 

Inhoud & tijdsinvestering Generation Next Academy

In een notendop: gedurende het studiejaar volg je online modules en webinars en bezoek je bijeenkomsten. Qua tijdsinvestering kun je gemiddeld rekenen op 1 event ('s avonds) plus ongeveer 1 uur e-learning per maand. Er zijn in totaal 10 events: 3 webinars en 7 seminars die worden georganiseerd op inspirerende locaties in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

  • je hebt informeel contact met de juiste financiële, fiscale en juridische experts

  • je ontwikkelt skills zodat je inzicht krijgt in je (toekomstige) financiële doelstellingen

  • je persoonlijke mentor is een expert van de bank die je het gehele jaar begeleidt

Vragen of hulp nodig? Stuur een mail naar generation.next.academy@nl.abnamro.com.

Gezocht: investeerders die vertrouwen geven

Informal Investment Services

Ingrid Cayet van Madaga

Voor Ingrid Cayet van Madaga zijn de ervaring én het vertrouwen van haar investeerder belangrijk. 'Zij zet mij steeds in mijn kracht, zodat ik de juiste beslissingen kan nemen.'

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin