Naar de navigatie Naar de inhoud

Filantropie Advies

Download het Geefplan of neem contact op

Met een goede schenkingsstrategie bereikt u de grootste impact met uw gift. Onze experts van Filantropie Advies helpen u hierbij met het 'Geefplan'.

Download het 'Geefplan' (pdf, 664kB) en start direct met de ontwikkeling van uw eigen strategie.

 

Wilt u een afspraak maken of meer informatie?

Wilt u een groot bedrag schenken of zelfs een eigen (familie-)stichting oprichten? Dan is het prettig om te overleggen met een expert op het gebied van filantropie. Neem contact op met het gespecialiseerde team van ABN AMRO MeesPierson.

Filantropie Advies contact
 

Werkt u bij een goed doel of stichting en zoekt u fondsen die uw initiatief kunnen ondersteunen?

Onze dienstverlening is gericht op private banking klanten die vragen hebben over het ondersteunen van goede doelen. Helaas kunnen wij u niet verder helpen met het zoeken naar fondsen. Wij raden u aan uw initiatief te registreren bij de Kennisbank Filantropie. Wij werken samen met deze onafhankelijke stichting. 

Bent u bestuurder van een fondswervende instelling, vermogensfonds of religieuze instelling? De relatiemanagers van Instituten & Charitas denken graag met u mee over hoe u de maatschappelijke doelen van uw organisatie kunt bereiken.

Gezocht: investeerders die vertrouwen geven

Informal Investment Services

Ingrid Cayet van Madaga

Voor Ingrid Cayet van Madaga zijn de ervaring én het vertrouwen van haar investeerder belangrijk. 'Zij zet mij steeds in mijn kracht, zodat ik de juiste beslissingen kan nemen.'

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin