Naar de navigatie Naar de inhoud

Private Banking Familieberaad

Familieberaad

Advies bij complexe familiezaken

Familieberaad

  • Onafhankelijk en objectief
  • Familiegesprek op gang brengen
  • Met elkaar rond de tafel

Fluitje

Onafhankelijk en objectief

Hoe hecht uw familie ook is, er zijn altijd onderwerpen die lastig te bespreken zijn. In sommige gevallen kan het nuttig zijn om hier binnen uw familie over te praten, met hulp van een onafhankelijk en objectief persoon. Zoals uw private banker, of een andere specialist van ABN AMRO MeesPierson.

Familiegesprek op gang brengen

Bij het familiegesprek zorgt uw private banker of specialist ervoor dat het gesprek op gang komt. Wat het onderwerp ook is. Bijvoorbeeld als het gesprek gaat over het eventuele toekomstig beheer van uw beleggingsportefeuille. Over het nemen van verregaande beslissingen. Of over een maatschappelijke bijdrage die  u met uw vermogen wilt leveren.

Loden balletjes

Met elkaar rond de tafel

Hoe oud uw kinderen ook zijn, in elke levensfase doen zich momenten voor waarbij het nuttig is met elkaar in gesprek te gaan. Bijvoorbeeld als uw kind een woning wil kopen en u wilt uw kind hierbij financieel ondersteunen. Of als u nu wilt regelen dat uw financiën goed worden beheerd  als u dat zelf niet meer kan. Door dit nu al te bespreken, weet iedereen waar hij aan toe is. Zo komen u en uw familie niet voor onaangename verrassingen te staan.

Positieve bijdrage aan gesprek

Uw private banker of specialist heeft expertise over de onderwerpen, en levert een positieve bijdrage aan het gesprek. De ene keer zal hij puur informatief zijn, de andere keer zal hij adviezen geven. Net waar het onderwerp of de relatie tussen uw familieleden om vragen.

Vragen of hulp nodig? Bel met onze collega's van Private Assistance.

Bel +31 (0) 20 343 43 43

Direct contact vanuit de app

Sneller bellen via Mobiel Bankieren

Geïdentificeerd bellen via de app

Als u ons belt via de Mobiel Bankieren app, krijgt u direct de juiste persoon aan de lijn. En omdat u al ingelogd bent, weten we meteen wie er belt. Zo kunnen we u sneller helpen.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin