Naar de navigatie Naar de inhoud

Estate Planning

Door Estate Planning wordt het vermogen zorgvuldig overgedragen van de ene naar de andere generatie

Estate Planning

Vermogen overdragen, later of nu

  • Zorg dat uw vermogen later goed terecht komt
  • U kunt nu al schenken
  • U krijgt een totaaladvies

kluisknop

Zorg dat uw vermogen goed terecht komt

U heeft een vermogen opgebouwd, en daar mag u trots op zijn. Dus u wilt ook dat het later goed terecht komt. Wie krijgt wat, en wat moet aan erfbelasting betaald worden? Met Estate Planning verloopt de overdracht volgens de actuele wetgeving, maar vooral via uw persoonlijke wensen.

U kunt nu al schenken

Natuurlijk wilt u dat uw vermogen later goed terecht komt, maar u kunt ook nu al schenken. Bijvoorbeeld aan uw kinderen, om hen op weg te helpen. Of aan een goed doel. In een schenkingsplan brengen wij uw wensen in kaart en adviseren wij u hoe u een schenking fiscaal en financieel zo goed mogelijk kunt regelen.

U krijgt een totaaladvies

In een persoonlijk Estate plan brengen wij in kaart wat er later met uw vermogen gebeurt. Bovendien adviseren wij u over noodzakelijke wijzigingen in uw testament of notariële akten. Doordat uw private banker en onze estate planners uw situatie kennen, krijgt u een totaaladvies. En natuurlijk betrekken we uw familie ook in dat advies. Uw familie krijgt tenslotte later met uw vermogen te maken.

Vragen of hulp nodig? Bel met onze collega's van Private Assistance.

Bel +31 (0) 20 343 43 43

Direct contact vanuit de app

Sneller bellen via Mobiel Bankieren

Geïdentificeerd bellen via de app

Als u ons belt via de Mobiel Bankieren app, krijgt u direct de juiste persoon aan de lijn. En omdat u al ingelogd bent, weten we meteen wie er belt. Zo kunnen we u sneller helpen.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin