Naar de navigatie Naar de inhoud

Eén ding is zeker, uw kinderen doen het helemaal anders

#Next

Next - Private banking voor de volgende generatie

Private banking voor de volgende generatie

Private banking voor de volgende generatie

Next

Eén ding is zeker: uw kinderen doen het helemaal anders. Maar als het gaat om geld, zitten jullie wél op één lijn. Met NEXT leren uw volwassen kinderen alles wat ze moeten weten over omgaan met vermogen.

Next: private banking voor de volgende generatie

Wist u dat jongeren tegenwoordig liever bij een startup werken dan bij een grote multinational? Eén ding is zeker: uw kinderen doen het helemaal anders. Maar als het over geld gaat, zitten jullie gelukkig wél op één lijn. Dankzij Next van ABN AMRO MeesPierson. Hier leren jongvolwassenen onder persoonlijke begeleiding wat ze moeten weten over beleggen, privacy, ondernemen en omgaan met vermogen. Om zelfstandig de juiste financiële beslissingen te nemen. 

 

Next van ABN AMRO MeesPierson is er speciaal voor volwassen kinderen (van 18 t/m 30 jaar) van onze relaties. Next bereidt uw kind voor op zijn of haar financiële toekomst. Een coach adviseert uw volwassen kind bij alle belangrijke financiële momenten in hun leven. Bijvoorbeeld bij studeren in het buitenland of het kopen van een huis. Zo bereidt uw kind zich met Next voor op zelfstandigheid en omgaan met vermogen.

De coaches van Next
De coaches van Next

Ontmoet onze Next coaches

Bij Next kan uw kind altijd sparren met een coach over financiële vraagstukken. Heeft u al vragen of wilt u direct kennismaken met één van de coaches? Neem dan contact met ons op.

De coaches van Next

Generation Next Academy

De Generation Next Academy leert uw kind omgaan met vermogen. Via e-learnings en workshops bereidt uw kind zich optimaal voor op het hebben en beheren van vermogen.

De coaches van Next

Maak kennis met de persoonlijke dienstverlening van Private Banking

Als u een vermogen heeft, dan heeft u speciale wensen. Private banking van ABN AMRO MeesPierson kan u bijstaan. Met een private banker bepaalt u samen uw persoonlijke koers. We helpen u graag met onze dienstverlening als u een besteedbaar vermogen vanaf € 500.000,- heeft.

Vrijblijvend kennismaken

Meestgestelde vragen

  • Wat is Next?

  • Zijn er kosten verbonden aan Next?

  • Wat is de service die mijn kind met Next kan verwachten?

  • Wat zijn de voorwaarden van Next?

  • Wie zijn de Next coaches?

Vragen over de Generation Next Academy of Next? Bel met onze Next coaches.

Bel +31 (0)20 - 628 16 16

Dagelijkse bankzaken?

Private Assistance helpt u graag

Team Private Assistance

Hulp nodig met uw dagelijkse bankzaken? Onze collega's van Private Assistance zitten voor u klaar. Bel +31 (0) 20 343 43 43.

Hulp bij Internet Bankieren

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via LinkedIn