Naar de navigatie Naar de inhoud

Generation Next Academy

Generation Next Academy

Leren omgaan met vermogen

Beleggen, ondernemen en de invloed van geld op relaties

Speciaal voor de volwassen kinderen van onze private banking klanten, in de leeftijdscategorie 18-30 jaar, hebben we de Generation Next Academy opgericht. Tijdens het jaarprogramma leren zij over beleggen, schenken, ondernemen en de invloed van geld op relaties. En als zij vragen hebben of advies willen, kunnen zij terecht bij hun coach.

  • Leren omgaan met het krijgen en hebben van vermogen
  • Inspirerende events, workshops en e-learnings
  • Eigen coach voor vragen en advies.

Interesse?

De kosten van het jaarprogramma van de Generation Next Academy bedragen €1.100. Heeft u interesse en wilt u weten wanneer wij van start gaan met de nieuwe jaarklas? Laat uw e-mailadres achter, dan laten wij u als eerste weten wanneer de inschrijving start.

 

Onderdelen jaarprogramma

Op de Academy draait alles om de thema's 'Grip op geld', 'Beleggen', 'Personal Finance' en 'Ondernemen'. Deze thema's staan dan ook centraal tijdens de inspirerende events en workshops die wij organiseren. Deelnemers krijgen toegang tot een besloten platform en volgen daar e-learnings. Zij doorlopen het jaarprogramma met een vaste groep leeftijdsgenoten. 

Inzicht in financiële situatie

De Academy geeft uw kinderen inzicht in hun financiële situatie, verantwoordelijkheden en verplichtingen. Via informele contacten met financiële, fiscale en juridische experts, krijgen zij een goed beeld van hun vermogen. Nu en in de toekomst.

Vragen of hulp nodig? Bel met onze collega's van Private Assistance.

Bel +31 (0) 20 343 43 43

Dagelijkse bankzaken?

Private Assistance helpt u graag

Team Private Assistance

Hulp nodig met uw dagelijkse bankzaken? Onze collega's van Private Assistance zitten voor u klaar. Bel +31 (0) 20 343 43 43.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via LinkedIn