Naar de navigatie Naar de inhoud

Particulieren

ABN AMRO MeesPierson

Banking by Generation

Expertise voor elke levensfase

Elke levensfase heeft zijn charme. U houdt zich intensief bezig met uw loopbaan en gezin of u heeft juist net meer tijd voor andere zaken. Voor elke fase in uw leven koppelen wij u aan een gespecialiseerde private banker. Dit concept is uniek voor private banking. Wij noemen het concept: Banking by Generation.

Banking by Generation kent een indeling in 4 levensfases:

Generation next
Generation next

Next

De volgende generatie krijgt ook met vermogensvraagstukken te maken. Of dat nu is door schenkingen, een erfenis of hard werken. We staan de volwassen kinderen van onze relaties graag bij.

Explore

Explore

In deze levensfase zijn er veel verschillende zaken die uw aandacht vragen; in uw familie en uw carrière. Een private banker geeft u advies over de zaken die op dit moment belangrijk voor u zijn.

Explore
Master
Master

Master

U geniet van wat u hebt opgebouwd en heeft nu ook wat meer tijd om plezier te hebben van uw vermogen. Bijvoorbeeld in uw tweede huis in het buitenland of door een bijzondere schenking.

Eminent

Eminent

U zit nog vol plannen en ideeën, maar realiseert zich ook dat u zaken op papier moet zetten voor de volgende generatie. Onze gespecialiseerde private banker geeft u advies.

Eminent

Dagelijkse bankzaken?

Private Assistance helpt u graag

Team Private Assistance

Hulp nodig met uw dagelijkse bankzaken? Onze collega's van Private Assistance zitten voor u klaar. Bel +31 (0) 20 343 43 43.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via LinkedIn