Naar de navigatie Naar de inhoud

Instituten & Charitas: religieuze instellingen

Vraagstukken over

Religieuze Instellingen

Of u nu kerkrentmeester, econoom of financieel bestuurder van een religieuze instelling bent, u heeft de verantwoordelijkheid over het beheer van het religieus vermogen. Hoe realiseert u vanuit uw overtuigingen in deze veranderende wereld uw vermogensdoelstelling? Hoe beheert u dat vermogen zo gestructureerd mogelijk? En hoe zorgt u voor een optimale balans tussen rendement en risico? Hoe zorgt u voor een soepele verwerking van de giften? 

Uw religieuze instelling bestaat vaak al eeuwen en u wilt dat deze tot in de eeuwigheid blijft. Tegelijkertijd wilt u aansluiting blijven houden bij de maatschappij. Daarom helpen we u met hedendaagse oplossingen om op andere manieren fondsen te werven. 

Alles over Religieuze Instellingen

  • Hoe kan ik als religieuze instelling het verschil maken met de aan ons toevertrouwde middelen?

  • Hoe bescherm ik mijn financiële middelen tegen risico's van buitenaf en binnen de kerk?

  • Hoe bescherm ik mijn financiële middelen tegen risico's zoals ongewenst gebruik?

  • Hoe stelt Instituten & Charitas haar netwerk voor mij open?

Rian Vens

Maak een (bel)afspraak

Uw religieuze instelling heeft de basiszaken op orde. Maar door uw krachten te bundelen met de onze komt u tot een hoger rendement.

Bent u geïnteresseerd in de dienstverlening van Instituten & Charitas en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Rian Vens of één van haar collega's, geeft graag antwoord op uw vragen. Stuur een e-mail naar rian.vens-hagting@nl.abnamro.com of neem contact op via het formulier. 

Dagelijkse bankzaken?

Private Assistance helpt u graag

Team Private Assistance

Hulp nodig met uw dagelijkse bankzaken? Onze collega's van Private Assistance zitten voor u klaar. Bel +31 (0) 20 343 43 43.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via LinkedIn