Naar de navigatie Naar de inhoud

Instituten & Charitas: fondswervende instellingen

Vraagstukken voor

Fondswervende instellingen

Als directeur of bestuurder van een fondswervende instelling zet u zich dagelijks in om uw maatschappelijke doel te bereiken. Dat kan de zorg voor en het doorgeven van ons cultureel erfgoed aan volgende generaties zijn, maar ook de bescherming van het milieu, het bestrijden van armoede of een ziekte of het helpen van mensen en dieren in nood.

Hoe raakt u de juiste snaar bij de gever? Hoe blijft u van betekenis voor uw donateurs en uw achterban? En hoe bewijst u uw bestaansrecht in een wereld waarin de overheid zich terugtrekt en waarin talloze andere goede doelen vechten om die zo belangrijke euro's? De relatiemanager van Instituten & Charitas weet als geen ander in welk maatschappelijk speelveld u opereert. 

Alles over Fondswervende Instellingen

  • Hoe kan Instituten & Charitas mij helpen met mijn maatschappelijke missie?

  • Hoe stelt Instituten & Charitas haar netwerk voor u open?

Koosje Ploegmakers

Maak een (bel)afspraak

Bent u geïnteresseerd in de dienstverlening van Instituten & Charitas en wilt u weten wat wij precies voor u kunnen betekenen? Koosje Ploegmakers of één van haar collega's, geeft graag antwoord op uw vragen. Stuur een e-mail naar koosje.ploegmakers@nl.abnamro.com of neem contact op via het formulier. 

Dagelijkse bankzaken?

Private Assistance helpt u graag

Team Private Assistance

Hulp nodig met uw dagelijkse bankzaken? Onze collega's van Private Assistance zitten voor u klaar. Bel +31 (0) 20 343 43 43.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via LinkedIn