Naar de navigatie Naar de inhoud

Instituten & Charitas: Branche- of Belangenorganisaties

Vraagstukken voor

Branche- of belangenorganisaties

Als bestuurder van een branche- of belangenorganisatie zet u zich in om de belangen van uw leden te vertegenwoordigen of uw branche te professionaliseren. U staat voor kwaliteit van en voor uw achterban en geeft hen één stem. U bent verantwoordelijk voor het vermogen van uw organisatie dat wordt ingezet om de belangen van uw stakeholders te behartigen. 

Hoe blijft u relevant voor uw leden? Hoe maakt u het verschil voor uw achterban? En welke nieuwe organisatiemodellen zijn er en hoe belangrijk is duurzaamheid voor uw organisatie? De roep om transparantie neemt toe en ook uw stakeholders kijken steeds kritischer naar uw activiteiten en uw resultaten. U hoort dan ook regelmatig de vraag ‘wat was er gebeurd zonder uw inbreng’? Daar komt bij dat u meer wilt zijn dan een organisatie waar kennis en een keurmerk gehaald kan worden. De relatiemanager van Instituten & Charitas kent als geen ander het maatschappelijke speelveld waarin u opereert. 

Alles over Branche- of belangenorganisatie

  • Hoe structureer ik het vermogen dat aan mij is toevertrouwd?

  • Hoe blijf ik relevant in onze snel veranderende samenleving?

  • Hoe stelt Instituten & Charitas haar netwerk voor mij open?

Koosje Ploegmakers

Maak een (bel)afspraak

Bent u geïnteresseerd in de dienstverlening van Instituten & Charitas en wilt u weten wat wij precies voor u kunnen betekenen? Koosje Ploegmakers of één van haar collega's, geeft graag antwoord op uw vragen. Stuur een e-mail naar koosje.ploegmakers@nl.abnamro.com of neem contact op via het formulier.  

Dagelijkse bankzaken?

Private Assistance helpt u graag

Team Private Assistance

Hulp nodig met uw dagelijkse bankzaken? Onze collega's van Private Assistance zitten voor u klaar. Bel +31 (0) 20 343 43 43.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via LinkedIn