Naar de navigatie Naar de inhoud
  • Home
  • Professionals & Executives

Private Banking Professionals & Executives

Exclusieve dienstverlening

U bent gewend het maximale uit uzelf en uw carrière te halen. En ook uw bank moet het maximale presteren. U zoekt een bank die begrijpt dat u een drukke agenda heeft, internationaal georiënteerd bent en snel moet kunnen beslissen.

Juiste balans

U zoekt een vaste professionele gesprekspartner, die direct ter zake komt en waar nodig met u spart. Die oog heeft voor complianceregels en ervoor zorgt dat uw operationele zaken probleemloos en snel worden opgelost. Uw private banker helpt u de juiste balans te vinden tussen groei en zekerheid, voor nu en in de toekomst.

Uw wensen centraal

Door ons netwerk en ervaringen weten we waar u als partner of bestuurder behoefte aan heeft:

Maatwerk

Uw private banker kijkt naar uw situatie en uw wensen, waarna hij met de beste oplossingen komt. Uiteraard houdt hij daarmee rekening met de eisen en regels die voor u gelden.

Strikte naleving

Samen met u zorgen we voor een strikte naleving van de regels die voor u en uw branche gelden. Hiermee voorkomt u reputatieschade.

Transparante tarieven

U wilt meteen weten waar u aan toe bent. Daarom zijn onze tarieven helder en duidelijk.

Bondige informatie

Omdat u niet van alles op de hoogte kunt zijn, hebben we over de belangrijkste diensten brochures. Waarin kort en bondig staat wat de dienst inhoudt.

Extra goede bereikbaarheid

U maakt lange dagen. Uw eigen private banker houdt daar rekening mee en zorgt ervoor dat hij extra lang bereikbaar is.

Onze diensten

Ons aanbod voor Professionals en Executives bestaat onder andere uit:

Kennismaken met private banking

Is uw interesse in ABN AMRO MeesPierson Professionals & Executives gewekt? Maak voor een vrijblijvende kennismaking een afspraak. Of neem contact op met een van de kantoren.

Algemeen

Als private banking klant krijgt u uw eigen aanspreekpunt: een van onze private bankers. Wilt u direct al een vraag stellen of een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact op met Leopold Patijn:
leopold.patijn@nl.abnamro.com

Professionals Desk

Bent u partner bij een van de grote dienstverleners, bijvoorbeeld als advocaat, consultant of accountant? Speciaal voor u hebben we een Professionals Desk:

Professionals Desk 
Leopold Patijn 
Gustav Mahlerlaan 10
1082 PP Amsterdam
020 - 628 96 71
leopold.patijn@nl.abnamro.com

Executive Desk

Bent u een lid van de Raad van Commissarissen of Raad van Bestuur van een AEX- of Midcap fonds? Of heeft u als directielid te maken met een management buy-out? De private bankers van onze Executive Desk staan voor u klaar.

Executive Desk
Leopold Patijn 
Gustav Mahlerlaan 10
1082 PP Amsterdam
020 - 628 96 71
leopold.patijn@nl.abnamro.com

Direct contact vanuit de app

Sneller bellen via Mobiel Bankieren

Geïdentificeerd bellen via de app

Als u ons belt via de Mobiel Bankieren app, krijgt u direct de juiste persoon aan de lijn. En omdat u al ingelogd bent, weten we meteen wie er belt. Zo kunnen we u sneller helpen.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin