Naar de navigatie Naar de inhoud
  • Home
  • Private Wealth Management

Private Wealth Management

Private Wealth Management

Dienstverlening voor het topsegment

Heeft u een vermogen van 25 miljoen of meer? Dat geeft u veel vrijheid, maar dit vraagt ook om discretie en maatwerk. De specialisten van ABN AMRO MeesPierson staan graag voor u klaar. Uw persoonlijke senior wealth manager volgt uw (internationale) activiteiten, ondersteunt u bij het opbouwen van uw vermogensstructuur en staat in contact met uw family office.

 

Innovatieve maatwerkoplossingen

Maak kennis met de kwalitatief hoogwaardige dienstverlening van Private Wealth Management. Uw senior wealth manager biedt maatwerkfinanciering rondom fiscale, vermogens-, beleggings- en financieringsvraagstukken. U wordt op een discrete manier door hem en zijn team geholpen.

Uw family office en ABN AMRO MeesPierson
Als marktleider in het Private Wealth segment werken wij nauw samen met uw family office. Ons internationale netwerk staat ook voor hen open.

Internationale dienstverlening
Het maakt niet uit of u in Nederland of in het buitenland opereert. Met kantoren in 8 landen en een internationaal netwerk zijn we u overal van dienst.

Ruim assortiment

Als marktleider in het Private Wealth segment stemmen wij onze diensten en producten af op uw behoeften. Een greep uit de mogelijkheden:

Dagelijkse bankzaken?

Private Assistance helpt u graag

Team Private Assistance

Hulp nodig met uw dagelijkse bankzaken? Onze collega's van Private Assistance zitten voor u klaar. Bel +31 (0) 20 343 43 43.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin