Naar de navigatie Naar de inhoud
  • Home
  • Private banking voor u

Private Banking voor U

Persoonlijke dienstverlening

Uw vermogen vraagt voortdurend aandacht. Uw wereld kan er morgen anders uitzien, zowel zakelijk als privé. Het is dan belangrijk om goed voor ogen te hebben wat u wilt bereiken. Samen met uw private banker kunt u uw persoonlijke koers bepalen. 

Een private banker laat een echtpaar zien wat private banking voor hen kan betekenen
 

Specifieke oplossingen voor uw situatie

Bij private banking treft u alle diensten onder één dak. Naast uw private banker en uw beleggingsadviseur heeft u een team van financiële specialisten om u heen. Zij werken aan oplossingen die optimaal aansluiten op uw situatie. Een standaardoplossing bestaat dan ook niet.

Allesomvattend advies

Ons advies staat nooit op zich, maar is een onderdeel van het totaal. We kijken dan ook naar alle gebeurtenissen die in uw leven spelen. Privé en zakelijk. Klein en groot. Zo kunt u de juiste beslissingen nemen.

 

Wereldwijd kantorennetwerk

Door ons wereldwijd kantorennetwerk kunnen we u ook van dienst zijn over de grenzen heen. Ons internationaal netwerk heeft kantoren in 28 landen.

Neem contact op met een private banker. U heeft direct toegang tot een team van specialisten.

0800 - 024 07 34 (gratis)

Internet Bankieren

Internet Bankieren ziet er anders uit. En u vindt alles via een nieuw menu. Dat is misschien even wennen. Maar daar helpen we u graag bij. Bijvoorbeeld met duidelijke uitleg in instructievideo's.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin