Naar de navigatie Naar de inhoud

ABN AMRO MeesPierson

Private LiveXpert

Efficiënt, deskundig en pro-actief

Maak vrijblijvend kennis

Private LiveXpert

Maak kennis

ABN AMRO MeesPierson biedt een nieuwe stijl van private banking: Private LiveXpert. 100% Private banking op een eigentijdse manier.

Bekijk de video voor een eerste kennismaking.

100% Private banking...

Private LiveXpert is deskundige hulp en advies bij uw beleggingen, vermogensoverdracht of pensioen en andere vermogensvragen.

...Op een eigentijdse manier

U schakelt snel, veilig en effectief met uw private banker en team via de Private LiveXpert app op mobiel, tablet of laptop. Ook buiten kantoortijd.

Direct deskundig contact, ook buiten kantoortijden

  • Direct contact met uw deskundige private banker en financieel specialisten
  • Via de telefoon, de beveiligde Private LiveXpert app en online video gesprek
  • Wij zijn er op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur
  • Wij benaderen u pro-actief als de situatie daar om vraagt

Magazine

Met private banking bepalen we samen uw koers. Wilt u weten hoe? Lees dan dit online magazine.

Bekijk nu

Persoonlijk aandacht voor uw vermogen

Uw vermogen verdient voortdurend aandacht. Daarom zijn we u persoonlijk van dienst met oplossingen die optimaal op úw situatie aansluiten. Zowel privé als zakelijk. Voor nu en in de toekomst. Hiervoor heeft u uw eigen private banker waarmee u altijd direct kunt schakelen.

En bij specifieke vragen heeft u toegang tot een team specialisten. Bijvoorbeeld als het gaat om beleggen, vermogensstructurering of estate planning. Daarmee helpen wij u altijd en overal de juiste beslissingen te nemen.

Maak kennis met Private LiveXpert
Rutger Vos Wij vertalen uw wensen en doelen in heldere adviezen die in lijn zijn met de toekomst die u voor ogen heeft. Rutger Vos, private banker bij Private LiveXpert

Videogesprek

Adviesgesprekken met uw private banker of specialist vinden vaak plaats via een online videogesprek. Benieuwd hoe een videogesprek werkt? Bekijk de video hierboven.

U krijgt direct en persoonlijk advies over uw vermogen, u kunt documenten samen online doornemen, en een gesprek is ook ’s avonds en op zaterdag mogelijk.

Private LiveXpert app

Met de Private LiveXpert app heeft u altijd snel en veilig contact met uw private banker en team. Uw banker kan hiermee ook contact met u opnemen. Zo heeft u altijd uw private banker bij u. Zelf zien hoe de Private LiveXpert app werkt? Bekijk de video hierboven.

Een goede relatie begint met een uitgebreide kennismaking

Wij begrijpen dat u pas tevreden bent als u zich persoonlijk herkent in onze adviezen. Om u goed van dienst te kunnen zijn willen we u daarom eerst leren kennen. Uitgebreid de tijd nemen om uw financiële situatie in beeld te brengen. Samen te praten over uw persoonlijke plannen en verwachtingen.

Bij ons praat u met de mensen die u begrijpen. Zij stellen vragen die u aan het denken zetten en prikkelen u met verschillende scenario’s. Of u nu uw familiekapitaal aan ons toevertrouwt of als ondernemer advies zoekt op het snijvlak van zakelijk en privé.

Zo kunnen we samen uw persoonlijke financiële koers bepalen. Dat is volgens ons de basis voor een goede en duurzame samenwerking.

Dagelijkse bankzaken?

Private Assistance helpt u graag

Team Private Assistance

Hulp nodig met uw dagelijkse bankzaken? Onze collega's van Private Assistance zitten voor u klaar. Bel +31 (0) 20 343 43 43.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin