Naar de navigatie Naar de inhoud

ABN AMRO MeesPierson

Private LiveXpert

Efficiënt, deskundig en pro-actief

Maak vrijblijvend kennis

Private LiveXpert

Maak kennis

ABN AMRO MeesPierson biedt een nieuwe stijl van private banking: Private LiveXpert. 100% Private banking op een eigentijdse manier.

Bekijk de video voor een eerste kennismaking.

100% Private banking...

Private LiveXpert is deskundige hulp en advies bij uw beleggingen, vermogensoverdracht of pensioen en andere vermogensvragen.

...Op een eigentijdse manier

U schakelt snel, veilig en effectief met uw private banker en team via de Private LiveXpert app op mobiel, tablet of laptop. Ook buiten kantoortijd.

Direct deskundig contact, ook buiten kantoortijden

  • Direct contact met uw deskundige private banker en financieel specialisten
  • Via de telefoon, de beveiligde Private LiveXpert app en online video gesprek
  • Wij zijn er op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur

magazine hoog

We willen duurzaam een relatie met u aangaan. Daar streven we naar als bank. Wij besteden maximaal aandacht aan uw vermogen, zodat u maximaal aandacht kunt besteden aan de zaken waarin u wilt excelleren.

Kennismakingsmagazine

Persoonlijk aandacht voor uw vermogen

Uw vermogen verdient voortdurend aandacht. Daarom zijn we u persoonlijk van dienst met oplossingen die optimaal op úw situatie aansluiten. Zowel privé als zakelijk. Voor nu en in de toekomst. Hiervoor heeft u uw eigen private banker waarmee u altijd direct kunt schakelen. En bij specifieke vragen heeft u toegang tot een team specialisten. 

Maak een afspraak

Maak kennis met onze bankers en beleggingsadviseurs voor Private LiveXpert

ABN AMRO MeesPierson biedt een nieuwe stijl van private banking: Private LiveXpert. 100% Private banking op een eigentijdse manier. Onze bankers en beleggingsadviseurs van Private LiveXpert stellen zich graag aan u voor.

Maak kennis met het team

Een goede relatie begint met een uitgebreide kennismaking

Wij begrijpen dat u pas tevreden bent als u zich persoonlijk herkent in onze adviezen. Om u goed van dienst te kunnen zijn willen we u daarom eerst leren kennen. Uitgebreid de tijd nemen om uw financiële situatie in beeld te brengen. Samen te praten over uw persoonlijke plannen en verwachtingen.

Bij ons praat u met de mensen die u begrijpen. Zij stellen vragen die u aan het denken zetten en prikkelen u met verschillende scenario’s. Of u nu uw familiekapitaal aan ons toevertrouwt of als ondernemer advies zoekt op het snijvlak van zakelijk en privé.

Zo kunnen we samen uw persoonlijke financiële koers bepalen. Dat is volgens ons de basis voor een goede en duurzame samenwerking.

Dagelijkse bankzaken?

Private Assistance helpt u graag

Team Private Assistance

Hulp nodig met uw dagelijkse bankzaken? Onze collega's van Private Assistance zitten voor u klaar. Bel +31 (0) 20 343 43 43.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via LinkedIn